Reklama

Reklama

Fumikiri džikan

(seriál)
  • Japonsko 踏切時間 (více)
TV spot

Epizody(12)

Obsahy(1)

Prostoje při čekání na vlakovém přejezdu bývají zpravidla dlouhé. Zvláště pak tehdy, kdy spěcháte. I když se to ale někomu nemusí zdát, za těch pár minut se může odehrát mnohé. Studenti, učitelé, sourozenci, goth lolitky či vystřízlivělí opilci bez kalhot… Lidé jsou různí a interakce mezi nimi také. Někdo se stihne za tu chvilku pohádat a jiný zase zamilovat. (EMIA)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (3)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Kratičké tříminutovky o tom, co se všechno může stát při čekání až přejede vlak na přejezdu. Objeví se tu tak několik různých lidí s několika různými situacemi, kdy je to spíše bráno v trochu nostalgickém, romantickém a komediálním směru. Mě osobně nejvíc pobavila dvojice sourozenců komunikující přes mobil. Anime je spíše bráno jako taková chvilková oddechovka s určitou situací na zamyšlení. Animace je dobrá a hudební stránka nic moc. ()

Puxina 

všechny recenze uživatele

Kterak příjemně využít tří minut čekání až přejede Cililing neboli vlak. Tohle znám, protože takhle čekávám také, ale téměř nikoho nepotkávám. Za mě je top dvojice bratr a sestra a pak ty dvě holky z nichž jedna té druhé vyzná lásku. ()

Reklama

Reklama