foto

Ken Narita

  • nar. 18.5.1964 (55 let)
    prefektura Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Handó
Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Ódó
Kidó senši Gundam: The Origin VI – Tandžó akai suisei
2017 Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Kódó
2014 Tamačina love story
2013 Arve Rezzle
2011 Carnival Phantasm
Gekidžóban anime Nintama Rantaró: Nindžucu gakuen zenin šucudó! no dan
Rurōni Kenshin: Meiji kenkaku romantan – Shin Kyōto-hen
2008 Code Geass: Hangjaku no Lelouch Special Edition – Black Rebellion
Inujaša: Kuroi Tessaiga
Kirepapa
2007 Ikoku Irokoi Romantan
2005 Eien no Aseria
Haru o daiteita
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex – The Laughing Man
2004 Inujaša: Guren no hóraidžima
Čiisai sensuikan ni koi o šita dekasugiru kudžira no hanaši (TV film)
2003 Anime koten bungaku kan
Inujaša: Tenka hadó no ken
2002 Angelique: Twin Collection
2001 Fušigi júgi: Eikóden
Inuyasha - Toki o koeru omoi
2000 Angelique: Široi cubasa no memoire
1997 Fušigi júgi: Dainibu
1996 Fušigi júgi
Musekinin kančó Tylor: Čidžó jori eien ni
X
1995 Musekinin kančó Tylor
Visionary
1994 Minerva no kenši
Musekinin kančó Tylor: Tokubecu hen – Hitoribočči no sensó
1993 Iria: Zeiram the Animation

TV seriály

2018 Dies Irae (TV seriál)
High School DxD Hero (TV seriál)
Tensei šitara slime datta ken (TV seriál)
2017 Dies irae (TV seriál)
Eldlive (TV seriál)
Rewrite 2nd Season (TV seriál)
2016 Kidó Senši Gundam UC RE:0096 (TV seriál)
Schwarzesmarken (TV seriál)
2015 High School DxD Born (TV seriál)
Šimoneta to iu gainen ga sonzai šinai taikucu na sekai (TV seriál)
2013 Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Gundam Build Fighters (TV seriál)
Kikó šódžo wa kizucukanai (TV seriál)
Monogatari Series: Second Season (TV seriál)
Tamako Market (TV seriál)
2012 Btooom! (TV seriál)
Cross Fight B-Daman eS (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon II (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Sword Art Online (TV seriál)
2011 Jú gi ó! Zexal (TV seriál)
2010 Bakugan Battle Brawlers: Gundalian Invaders (TV seriál)
Dance In The Vampire Bund (TV seriál)
Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
Mokei senši Gunpla Builders Beginning G (TV seriál)
Uragiri wa boku no namae o šitteiru (TV seriál)
2009 Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
2008 Amacuki (TV seriál)
Itazura na Kiss (TV seriál)
Monochrome Factor (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Goshūshō-sama Ninomiya-kun (TV seriál)
Hitohira (TV seriál)
Kjóširó to towa no sora (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Mahó šódžo Lyrical Nanoha StrikerS (TV seriál)
Moonlight Mile: 1st Season - Lift Off (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Saiunkoku monogatari 2nd Series (TV seriál)
Terra e... (TV seriál)
2006 Black Blood Brothers (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
Chocotto Sister (TV seriál)
Code Geass: Hangjaku no Lelouch (TV seriál)
Gakuen Heaven (TV seriál)
Ghost Hunt (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
Jamato nadešiko šiči henge (TV seriál)
Kateikjó Hitman Reborn! (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kokoro no mezameru toki (TV seriál)
Le Chevalier D'Eon (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2005 Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
Erementar Gerad (TV seriál)
Loveless (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Black Jack (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Cukujomi: Moon Phase (TV seriál)
Curry no kuni no Kobal (TV seriál)
Fantastic Children (TV seriál)
Jú gi ó: Duel monsters GX (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Rjúsei sentai Musumet (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Bobobóbo bóbobo (TV seriál)
E's Otherwise (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
L/R: Licensed by Royalty (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
Sonic X (TV seriál)
Submarine Super 99 (TV seriál)
Sumeba mijako no Cosmos só suttoko taisen Dokkoider (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2002 GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
2001 6 Angels (TV seriál)
Gekitó! Crush Gear Turbo (TV seriál)
Hellsing (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1999 Arc the Lad (TV seriál)
Eden's Bowy (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Tenši ni narumon! (TV seriál)
1998 Android Ana Maico 2010 (TV seriál)
Bannó bunka nekomusume DASH! (TV seriál)
Bannō bunka nekomusume (TV seriál)
Mahó no stage Fancy Lala (TV seriál)
1997 Eat-Man (TV seriál)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
1996 Cinderella monogatari (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Fušigi júgi (TV seriál)
Ógon júša Goldran (TV seriál)
1993 Musekinin kančó Tylor (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace