Reklama

Reklama

The Farm

Trailer

Mladý zamilovaný pár se vydá na dlouhou cestu. Zastaví se v klasickém americkém bistru, kde jsou poté uneseni. Jsou zavřeni na farmě, která má být na chov zvířat, ale není. Je pro lidské maso, které je dováženo do známého bistra. K páru se tedy chovají jako ke zvířatům na jatkách. Bude záležet pouze na nich, jak se budou chtít dostat opět na svobodu. (HonzysKISS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Očekávaný Exploitation the Farm bohužel neobstál očekávání a prokletí mého oblíbeného subžánru pokračuje. Příběh o páru, který neštastnou náhodou skončí na místní farmě, kde skupina nekomunikujících lidí v maskách drží turisty v klecích a chovají se k nim jako k zvířatům. Samotný nápad je sice zvrhlý dostatečně a ženy, které jsou uměle oplodňovány, aby dodávaly mléko místní restauraci je docela síla, ovšem samotného gore se divák vůbec nedočká ( Krom jednoho záběru), herecké výkony jsou otřesné, přehrávající až ochotnické, k postavám divák nemá žádný vztah, hudba je celkem ujetá, ale nevytváří napětí ani negraduje, místy je to i dost pomalý a nezáživný a finále bohužel není akční ani uspokojující. Škoda nevyužitého námětu. Celý film staví na zvrhlé myšlence, která mohla těžit z Texaského Masakru, nedostaví se však nic, co by stálo za pozornost. Za mě nedoporučuji. 40% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Velký špatný. Hlavně co se scénáře týče je The Farm přesnou osnovou toho, co je v exploitation žánru špatné dělat. Budiž The Farm odstrašujícím případem pro budoucí hororové scénáristy. Chování postav je zde asi největším problémem. V podstatě 80 minut jen kroutíte hlavou nad tím, jaké myšlenkové pochody tu oběti mají. Když se přesunu od této trampoty jinam, další nemilý faktor je tu ten, že akce je v podstatě nulová a je to jen jakési sledování dění, které není zrovna zábavné a spíše jen tak pozorujeme, jak se lidé v maskách přesouvají z místa na místo a sem tam zaslechneme nějaký nic neříkající dialog. Dvě dávám docela z milosti, protože na způsobu, jakým to režisér uchopil, vlastně ani nebylo moc co zkazit. Žádná nádhera to ale není. Vidět se to určitě nemusí. ()

Reklama

Smokey1468 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem taky čekal větší masakr. Film se ale vydal spíše jiným směrem. Celé se to tvářilo pochmůrně, čemuž napomáhál nápaditý soundtrack, minimum dialogů. Samozřejmě plus taky za to, že film tím chtěl na něco poukázat. Je to vcelku vydařený exploitation, bohužel tomu ale chybí již zmíněná brutalita. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

O tom jak zastávka na pumpě na hamburger měla hrozné následky. Na farmě jsou lidé hlavním chodem. Svět farmy osídlují nezajímavé postavy.Moc se toho zde nenamluví. Samé laciné emoce, spolehlivá pohlednost dívčích těl. . Mrazivých okamžiků není mnoho. Romantika se nepěstuje, spíše popisná unylost.. Závěrečná scéna je úchvatně mrazivá. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Upřímně, jsem si tak do poloviny říkal, proč tohle lidi hodnotí tak nízkým hodnocením, protože se mi to dost líbilo. Ale pak přišla druhá polovina na farmě a útěk páru a já jsem několikrát vyprsknul večeři smíchy. Absolutně nelogické chování postav. Borci v maskách byli něco jako Michael Myers, kteří prostě nemusí běžet a stejně každého doménou, zde to bylo velmi komické. Ve filmu nikdo nemluví, Gore bylo minimum. Jak píší ostatní, nevyužitý námět. Velká škoda. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama