Reklama

Reklama

Štiky

(pořad)

VOD (1)

Obsahy(1)

Možná jste už o nich někdy slyšeli. Štikovi a Koktovi. Mají starosti, sny, lásku i radosti. Je to jedna velká emocemi nabitá rodina. A pokud jste si mysleli, že už vás nic nemůže překvapit, tak tahle rodina vás vyvede z omylu. Tohle není žádná reality show, tohle je realita. Skutečný příběh neskutečné rodiny. Nenechte si ujít napínavou telenovelu z českého rybníčku. (TV Prima)

(více)

Recenze (154)

jeany23 

všechny recenze uživatele

Jakási úchylná zvědavost mě pudí pozorovat bedlivě každý další díl této blázniviny, což má jeden nepochybný efekt: uvědomuji si jaké mám štěstí, že se v mém okolí nevyskytuje tak bizarní osoba, jakou je matinka Štiková. Neboli peroxidová zmalovaná matrona s vizáží vysloužilé bordelmamá, což by ještě nebylo to nejhorší, kdyby to ovšem zároveň nebyla i naprosto afektovaná uječená hysterická pizdina, která startuje kvůli sebemenší blbosti a jejíž řev spolehlivě otvírá kudlu v kapse. Ženy se nebijí, ale tato dáma by si to zasloužila, když pro nic jiného tak aspoň za to, jak mlátí to nebohé malé štěně tu po zádech, tu po hlavě. Pan manžel by si zasloužil metál že s touto osobou vůbec vydržel. No a zbytek rodinky ? To je taky slušný výkvět. Nejnormálněji mi z něj vychází Ornela s rezignovaně působícím Koktou. Pak tu je jejich synáček Quentin stále zírající do mobilu nebo počítače. A Ornelina sestra Charlotte je případ sám pro sebe - neskutečně jednoduchá (nechci říct přímo blbá) slečna, kterou je zážitek sledovat při pečení dortu a nebo při snaze prorazit jako zpěvačka, ačkoliv její zpěv by jistě aspiroval na přední místo v Superstar...ve Hvězdné pěchotě. Zkrátka hrůza hrůzoucí, ale jelikož jsem tak trochu masochistka, tak už se těším na další díl. Tohle totiž neuvidím ani v turecké telenovele. ()

pupidup odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem fakt zvedava.. vsichni tady kricime odpad.. a vsichni na to ze zvedavosti cumi... asi aby se podivali,jestli to je vubec mozne! A o to prece jde,ne??? 😀 Jestli se takove porady skutecne vysilaji! 😂 a to jsem myslela,ze nejhorsi jsou zarucene Nebezpecne vztahy nebo jak se to jmenuje,na Barrandove... a ono ne! Prima nadadila tezsi kalibr. Horsi uz snad může byt jen simultarne dabovane nemecke porno ze 70. Let... ale to melo aspon svuj ucel! 😀 z tohohle se fakt neuděláte! 😂 ()

Reklama

xsilence8x odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou takhle večer, předpokládám, že nějakým nedopatřením, přepnula moje máma na televizní kanál, kde zrovna vysílali tento pořad. Ze zvědavosti jsme na kousek mrkly. Americké a německé reality show mají aspoň nízkou úroveň, tohle má úroveň -100 % na škále od 0 do 100 %. Vzhledem k tomu, že druh Homo sapiens sapiens má dobře vyvinutou centrální nervovou soustavu, individua účinkující v této "reality" bychom měli zařadit do vlastního druhu, který pozbyl funkce používat svůj mozek. Drahá televize Primo, proč tohle vůbec vysíláte? Málem jsem z toho vyzvracela své vnitřnosti. ()

bila.tecka odpad!

všechny recenze uživatele

Sledování tohoto dílka je možné jen kvůli studijním účelům, kam se ubírá současný bulvár a co je ochotna soukromá televizní stanice vyprodukovat. Jistě, slavné či trochu slavné osobnosti budou lákat plebs proniknout do jejich soukromí. Bahnité metody bulváru končící nezřídka u soudu produkci této reality show nemusí trápit. Dehonestace probíhá zcela dobrovolně mezi všemi účastníky na obrazovce. Uječení a uřvaní nýmandi s nulovou šancí stát se "celebritou" se vlastně snaží zaujmout svými hádkami podobné nuly na druhé straně skla. Záchranou mohl být ironický nadhled, pomrkávání do kamery, že přece tohle není myšleno vážně. Přitom některé výkřiky vytržené z kontextu by dokázaly přitáhnout pozornost: "Pindo!". "Ve středu tam (fb) dám bobra." "Hrozně ráda zpívám." "Jsem hrozně moudrá a mazaná." "Monika rozpoutala mediální peklo." "Nekoukej se mi na pekáč." "Nemáš odstáté uši a máš hezkou duši." "Neříkej to slovo mega, to nesnáším." "Takhle mi tluče srdce." Diváka pak napadají otázky typu: Proč tak koulíš očima Ornello? Kde máš zuby Kokto? Jako, jakoby, viď a prostě jsou slůvka, bez kterých se neobejdete? ()

borohub

všechny recenze uživatele

Tahle reality show je tak nehorázně blbá až je prostě dobrá.. Ze začátku jsem byl k tomu dost skeptický, pak jsem ale viděl část dílu a od té doby na to musím koukat. Je to skutečně píčovina, totální bizár, ale člověk u toho naprosto zrestartuje. Nedovolím si tuto reality show hodnotit, protože mu chci dát stejně tak odpad jako 5 hvězd.. Řeknu to ale takhle, chudák ten pes a chudák to malé dítě, ze kterého vyroste totální asociální retard.. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Na premiérový díl se 23. 4. 2018 dívalo 298 000 diváků ve věku 15-69 let. O týden později sledovanost poklesla na 241 000, 7. 5 .2018 se na třetí díl dívalo 262 000 diváků. S ohledem na pokročilou hodinu začátku pořadu (21:30) představuje share přes 11% pro komerční televizi solidní výsledek. Share prime timeového Modrého kódu (od r. 2017) se pohybuje okolo 20 procent. (klukluka)

Reklama

Reklama