Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Honzimir67 

všechny recenze uživatele

2/10 - Otřes. Jediné co na filmu cením, je myšlenka, že kamarádství je kolikrát lepší než láskyplný vztah. Jinak jde o obyčejnou romantickou neoriginální slaďárnu, kde herci předvádí výkony jak na školní besídce. Pro nadržené teenagerky, které šílí z Noaha a Leeho, je to možná vhodné. Ale pokud nechcete zbytečně ztratit 105 minut svého života, tak nad zhlédnutím filmu ani nepřemýšlejte... Radím vám dobře! (Film jsem zkoušel sledovat i v jiných jazycích, a musím říct, že to bylo mnohem zábavnější, jelikož jsem nerozumněl ani jedné cringe hlášce, která byla ve filmu řečena.) ()

Teri123 

všechny recenze uživatele

Za mě jeden z nejhorších filmů od Netflixu. Celý film je plný kýče a typických zápletek. Oba hlavní herce mám ráda ale vůbec mi tady nejdou k sobě. Upřímně jsem více doufala že skončí s tím jejím kamarádem než Noahem (nebo jak se jmenuje). Na film jsem se dívala 3x a ani jednou jsem nedokoukala, vždycky od půlky jsem to překlikala. Joey King je úžasná herečka ale tahle role není pro ni. Jednu hvězdu dávám protože vím že si to své diváky najde a i přes to že jsem holka a mířená věková skupina tak se mi tenhle film vůbec nelíbil ()

Reklama

curfew77 

všechny recenze uživatele

Vzletný český překlad navozuje možná zdání, že půjde o nějaké romantické umění, ale tomuhle filmu by - řekněme si to na rovinu - mnohem lépe slušel suše přetlumočený název LÍBACÍ BUDKA. Z podprůměru to tahá hlavně Joey King, která má charismatu na rozdávání a k tomu slušné tělesné proporce, zbytek ansámblu je ovšem v lepším případě zapomenutelný (Joel Courtney), v horším nezapomenutelně toporný (Jacob Elordi). Pravdou ovšem je, že režírující scénárista to nikomu moc neulehčil. Dokud se děj drží středoškolské "feel good" komediální linky ve stylu o osm let mladšího EASY A, ještě to ujde, jakmile se ale začne hrát velká romantika, strašlivě to skřípe v dialozích i scénickém pojetí. Má to svoje momenty a v první půlhodině jsem si říkal, že tomu čtyři hvězdy nedám jen těsně, nakonec je z toho ale pouhých 55 %. PS: Ten nápis HOLLYWOOD byl stoprocentní fake, nemluvě o tom, že už před x lety používaly ty lepší z romantických komedií místo tohohle drze stupidního klišé naopak výslovně motiv, že se k němu na rande dávno lozit nesmí a proč (viz duo Timberlake/Kunis v FRIENDS WITH BENEFITS). PPS: Odkazy na kultovní THE BREAKFAST CLUB jsou sice ospravedlnitelné faktem, že tady hraje Molly Ringwald, ale přesto mi použití zremakované Don´t You (Forget About Me) přišlo na pomezí nestoudnosti a nesoudnosti. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nevím, za mě asi dobrý, ale přeci jenom tomu něco chybělo. Na jednu stranu jsem něco podobného očekávala, na druhou musím poznamenat, že úplný top to tedy nebyl. Nedokážu ani pořádně vysvětlit, co mi na tom filmu vadilo, možná dialogy nebo malinko zapletená zápletka, asi nejvíc ten konec, ztratila jsem se a to pořádně. Zápletka sice zapletená, ale veskrze úplně jednoduchá, herci sice sympatičtí, ale bez originality a příběh místy smutný, místy k popukání a místy ani nevím, co si o něm mám myslet. Teď přemýšlím, jestli jej mám hodnotit pozitivně nebo negativně, no, u mě asi převáží ta negativa, ale obě strany mezi sebou vedou opravdu nelítostný boj. :D Určitě se tady najdou ti, kterým se zalíbí, stoprocentně má svoji cílovku, ale u mě nepochodil. Nechci jej však v žádném případě nějak shazovat, jsou lidé, kterým se zalíbí, proto bych asi doporučovala vytvořit si vlastní názor, přeci jenom, pokud se vám nebude líbit, můžete ho s klidem v půlce vypnout. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

I když je to zvláštní, tak já si tuhle komedii užila. Smála jsem se i zakrývala oči. Je fajn vidět, že i dnes se dají natočit dobré romantické komedie, i když se zde zase objevuje motiv manipulativního přítele. Tady se to dá ale odpustit, protože se jedná o šestnáctiletou nebo sedmnáctiletou holku, která nikdy nedostala ani pusu, a ani to není natočený tak špatně, aby to bylo od začátku nesnesitelné. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Joel Courtney (Lee) si hned první den natáčení rozsekl bradu. Stehy jdou vidět například ve scéně s hamburgerem. (pityty)
  • Film se odehrává v Los Angeles v Kalifornii, ale tam bylo natočeno pouze pár scén. Většina filmu se natáčela v Kapském Městě v Jihoafrické republice. (pityty)
  • Když Lee (Joel Courtney) mluví s Elle (Joey King) o randění s Tuppenem (Joshua Daniel Eady), drží hamburger In N Out. Zjevně to není hamburger In N Out, protože má sezamová semínka. (LUKICKK)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama