Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Dostala jsem něco celkem jiného, než jsem čekala. Myslela jsem si, že půjde o klasickou teenage romanťárnu, kdy se dva oťukávaj a vše skončí tím polibkem/happyendem. To ovšem byla jen cca půlka, pak přišlo solidní rodinné drama a konec byl o dost vyspělejší, než jsem čekala. Nejde o žádný zázrak, ale na odpolední doplňovačku žehlení lepší než Rosamunda. A veliké plus - mezi hlavními hrdiny to neskutečně jiskří, člověk jim to věří. ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Joey King a Jacob Elordi tu proste hrali tak dokonalú dvojku že sem si myslela až se štestím počůrám. Stánek s polibky který vymysleli nemá chybu, Joey je proste mrtě jebavá malá kundachen a Jacob alias Noah je proste borec ktorý El ohromí jen co po ní par krát hodí bicákem a ona v tu sekundu zvlhne jak kdyby právě pustili vodopád. Ještě k tomu jej mentálně retardovanej kamarád Lee s kterým chodí do tej istej pakarni je celkem v pohode, buddhožel se mi film tak libil že jsem ani čůrat nešla do konce filmů a žrala (jo opět) čipsy. Kurva tohle vidět v kine! ()

Reklama

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Více, proč mám ráda filmy z osmdesátek? Přestože tam jde vlastně o to stejné jako v tomhle filmu, nějak se mi to zdálo dřív jednodušší, čistější a vlastně i romantičtější. Že jsem starší s tím nemá nic společnýho. Nebo jsem jenom už unavená z pohledu na osmnáctileté studentky oblečené jako coury po několika plastikách. Ano, moje nejoblíbenější komedie jsou od "Brat Pack" a podle mě komedie v tom správném slova smyslu zemřeli s miléniem, potom to šlo všechno do kopru. Tedy, někam sem. Bohužel  :( ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi bylo tak o 20 let míň (tj. 16), asi bych to baštil. Ale takhle jsem to přetrpěl jen kuli malý Kingový, abych se ujistil, že už neni ani malá ani roztomilá, a Joelovi Courtneymu, co byl tak skvělej v Super 8. Dva jediný fakt dobrý vtipy byly v závěrečnejch titulcích, mimochodem. ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele

Totální sranec... Dokoukal jsem 40 minut pak jsem to vypl... Nevím kdo psal scénař, ale tak tipuju buď někdo z psychiatrické lečebny nebo to byl sám Bartoš, protože chování postav tady v té sračce není ani možný :D Doslova chování VŠECH postav v tomto snímku je tak možné jak že Bartoš bude někdy chytrej člověk... Ty "pravidla" co byly ve filmu to je taky dobrá sračka : pravidlo 9 - nemít nic s bratrem/sestrou kamaráda... Doslova Lee má za bratra sexy modela a Elle má  šestiletého bratra, nevím kdo má vyhody.. Ale celkově postava Leeho je největší píčus co mohl být na filmovém plátně. Jediné co bylo ve filmu obstojné byla chemie mezi hlavními charaktery. [20 %] ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Počas záverečných titulov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)
  • Když Lee (Joel Courtney) mluví s Elle (Joey King) o randění s Tuppenem (Joshua Daniel Eady), drží hamburger In N Out. Zjevně to není hamburger In N Out, protože má sezamová semínka. (LUKICKK)
  • Joel Courtney (Lee) si hned první den natáčení rozsekl bradu. Stehy jdou vidět například ve scéně s hamburgerem. (pityty)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama