Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe zase nejaká príjemná teenagerská komédia s minimom nechutných scén a sympatickými postavami. Príbeh o chlapcovi a dievčaťu, ktorý sa kamarátia od detských čias a jedným zo základných pravidiel ich priateľstva je, že si nezačnú s príbuzným toho druhého. Lenže ona sa zamiluje do jeho brata, tak čo teraz? Riešenie bude komplikované a plné zábavných situácií. Ústredné trio sa vydarilo dokonale. Chlapci sú sympaťáci a Joey King je jak nádherná tak aj zábavná. K dokonalosti filmu chýbajú prepracovanejšie línie u vedľajších postáv, ktoré by niekam smerovali. Občas film prešľapuje na mieste a mal som ho chuť popohnať. Pripomenulo mi to romantiky zo školského prostredia z 80 alebo koncom 90tych rokov, keď zažívali boom. Takže celkovo je to nadpriemerná pohodová komédia s tak akurát otvoreným záverom pre pokračovanie, ktorá sa už točí a som fakt zvedavý jak sa to ďalej vyvinie. 6/10. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je to taková jednoduchá jednohubka, která ovšem neurazí. Ze začátku je vlastně poměrně svižná a hezky to všechno ubíhá, jen ke konci to začne drhnout a její „týdny jsem nemluvila s XY“ mi přišlo přehnané, hlavně v kontextu toho, že střední taky jednou končí... Pokud máte chuť na romantickou komedii, kde není přehršle drama, ale naopak to z velké části docela rychle ubíhá, tohle by nemusela být špatná volba. Průměr. ()

Reklama

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal, že zrovna Netflix, kterej se snaží působit hrozně pokrokově, nebude v dnešní době vytvářet sexistický braky plný genderovejch stereotypů. No, škoda. Navíc je to strašná nuda. Není to vtipný. A v podstatě to postrádá jakoukoliv zápletku, která by se aspoň vzdáleně dala označit jako "zajímavá". Hroznej vyblitek. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Pro mě je The Kissing Booth velice příjemným překvapení. Já osobně nemám moc rád tento druh filmů, ale u tohoto jsem se příjemně bavil. Nijak se mi nezdál přehnaně ukňouraný, jak to u těchto filmů bývá a příjemně odsýpal. Možná to také bylo tím, že hlavním tématem nebyla ani láska, jako spíše pouto přátelství, což je velmi dobře. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod proč jsem to stahoval bylo to, že tento týden má premiéru dvojka a chtěl jsem něco nenáročného. Začátek je příšerný nemám rád filmy, které na mě vybalí zhruba 15 let života postav v 10 minutách navíc jediné co jsem si zapamatoval bylo to, že jí umřela matka na rakovinu a , že jak ona tak on se narodily stejný den ve stejnou hodinu pak se to nicméně rozjede. V podstatě je to na podobný styl jako Všem Klukům https://www.csfd.cz/film/641954-vsem-klukum-ktere-jsem-milovala/komentare/ máme zde holku co miluje jednoho kluka a jeho brácha je její nejlepší kámoš. Oni mají svoje pravidla z nichž jedno zní nechodit s příbuznými tak ona to poruší a pak řeší následky. V podstatě všechny ty pravidla jsou píčoviny například pokud se s někým pohádáš , když ti ten druhý koupí zmrzlinu odpustíš mu tak, že kdyby se ten kluk vyspal třeba s její sestřenicí a pohádaly se tak jí koupí zmrzlinu a jí to vadit nebude jediné co je normální je přát lásku druhému. Hlavní herečka v pohodě ty dva kluci taky (pokud Vám teda nevadí, že ten s kterým chodí má minimálně o 2 hlavy více než ona) vedlejší postavy nic moc. Jinak taková perlička, když řeknete borcovi, kterého jste celý školní rok šikanovaly na školním maturáku, že má talent, který ani nemá (takové fotky udělá každý) neudělá to z Vás lepšího člověka. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Joey King se po scéně s hamburgerem pozvracela, snědla jich příliš mnoho. (pityty)
  • Film je natočen podle povídky z Wattpadu, kterou napsala tehdy 15letá Beth Reekles. (Royaldell)
  • Film se odehrává v Los Angeles v Kalifornii, ale tam bylo natočeno pouze pár scén. Většina filmu se natáčela v Kapském Městě v Jihoafrické republice. (pityty)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno