Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Zapínala jsem to jen s malým očekáváním, možná proto mě to mile překvapilo. Jo jasně. Předvídatelnost, kýč - je to tam. Ale tak jsem se celkem zasmála. Jen by mě zajímalo, zda při castingu dál někdo dva hlavní hrdiny k sobě. Ten výškovej rozdíl mě občas fakt rušil. :D a třeba na konci jsem měla pocit, že mladší sestřička doprovází staršího bráchu. Dvojce určitě šanci dám. 3,5* ()

Talina 

všechny recenze uživatele

Za mě super film. Tváří se to jako průměrná teenagerská komedie, ale je to něco víc. Jako jo, je vám jasné jak to dopadne, jaké budou asi zápletky atd. , ale kupodivu mi to vůbec nevadilo a těšila jsem se, až už se to stane. A navíc Noah Flynne je fakt ....velmi sympatický mladík :D Těžko uvěřitelné, že je ročník 1997 a když už jsem u toho herce, tak jak to, že není napsaný tady v seznamu herců, kteří hrají ve filmu?? Nějak to nechápu. Jmenuje se Jacob Elordi, kdyby to někoho zajímalo ...:D ()

Reklama

HMTD 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mne rozsekala hláška "jsem Slovenka ty kok.t." ale asi byla jen v našem dabingu. Jinak je to příjemná komedie, pro mladší publikum, ale řekl bych že kvalitativně je to výše než rtivá většina podobných projektů společnosti Disney, což by mohlo naznačovat, že by nás Netflix mohl do budoucna zásobovat tímto žánrem o kvalitě kterou si užijí i pokročilejší ročníky než 14-19 ()

wolverine 

všechny recenze uživatele

Zajímavé. Pomalu začínám propadat těmhle béčkovým komediím. Vlastně ani nevím, proč se mi to tak líbilo, ale stalo se. Prostě jsem malá třináctka, která je v těle dospělého muže. Fakt mě to rozbrečelo. Je to taková sračka až je to dobrý. Dám poctivý 2 hvězdy, ale bylo to úžasné. Btw v létě 2020 vyjde dvojka. Těším se........ : D ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Pro mě je The Kissing Booth velice příjemným překvapení. Já osobně nemám moc rád tento druh filmů, ale u tohoto jsem se příjemně bavil. Nijak se mi nezdál přehnaně ukňouraný, jak to u těchto filmů bývá a příjemně odsýpal. Možná to také bylo tím, že hlavním tématem nebyla ani láska, jako spíše pouto přátelství, což je velmi dobře. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Joey King se po scéně s hamburgerem pozvracela, snědla jich příliš mnoho. (pityty)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama