Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

I když je to zvláštní, tak já si tuhle komedii užila. Smála jsem se i zakrývala oči. Je fajn vidět, že i dnes se dají natočit dobré romantické komedie, i když se zde zase objevuje motiv manipulativního přítele. Tady se to dá ale odpustit, protože se jedná o šestnáctiletou nebo sedmnáctiletou holku, která nikdy nedostala ani pusu, a ani to není natočený tak špatně, aby to bylo od začátku nesnesitelné. ()

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Více, proč mám ráda filmy z osmdesátek? Přestože tam jde vlastně o to stejné jako v tomhle filmu, nějak se mi to zdálo dřív jednodušší, čistější a vlastně i romantičtější. Že jsem starší s tím nemá nic společnýho. Nebo jsem jenom už unavená z pohledu na osmnáctileté studentky oblečené jako coury po několika plastikách. Ano, moje nejoblíbenější komedie jsou od "Brat Pack" a podle mě komedie v tom správném slova smyslu zemřeli s miléniem, potom to šlo všechno do kopru. Tedy, někam sem. Bohužel  :( ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Keď sa pozriem na „Búdka bozkov“ tak, že tvorcom išlo o natočenie „jednohubky“ bez žiadnych konkrétnejších cieľov, tak samotný výsledok mi v podstate nevadí. (S nápadom a významom „búdky bozkov“ sa každý musí vysporiadať sám, účel, pre ktorý bol realizovaný, však je pekný.) Je to jeden z klasických teenage romantických príbehov takmer so všetkými klasickými ingredienciami. Celé je to však príliš americké, v niektorých veciach príliš idealizované. Chémia zaľúbenosti medzi J. King a J. Elordi prekvapivo funguje (hlavne nerobiť ťažkú hlavu z nevyrovnanej telesnej výšky postáv), podobne ako chémia priateľstva medzi J. King a J. Courtney. Za mňa dva a pol (takže podľa matematiky ČSFD za slabé tri) aj v tom duchu, že príbeh plánujú pokračovať. P.S.: „Počul som zvuky.“ „Pozerala som porno.“ „Môžem sa pridať?“ Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne blbé. Nadržená puberťačka najde uspokojení v pochopitelné náruči.  Holka hraje dobře a její charakter je fajn napsaný. Příběh je uvěřitelný a Molly Ringwald, coby matka, je třešničkou na dortu pubertální (ne úplně) komedie. Hlavně pro rodiče, kteří si vzpomenou,  jak neodolatelně sladká Molly v teen komediich osmdesátek bývala.  A že, i když už jí přibyly vrásky i sem tam kilo, ty svůdně nahé rty k polibení stále má. ----- Zpět k filmu. Je v něm zakomponovaná i temná variace, a přes fakt něžnou romantickou zkratku mladé letní lásky se objevují hluboké trhliny,  které musí prvně ve svém životě, řešit tak mladičká dívka. Ke konci to má pár ne zcela odůvodnitelných psychických veletočů. SHRNUTÍ se spoilerem: Zdrhej! Zdrhej, jak by ti za patama hořelo. Sebevysvalenější tělo nestojí za to žít s násilníkem. ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele

Totální sranec... Dokoukal jsem 40 minut pak jsem to vypl... Nevím kdo psal scénař, ale tak tipuju buď někdo z psychiatrické lečebny nebo to byl sám Bartoš, protože chování postav tady v té sračce není ani možný :D Doslova chování VŠECH postav v tomto snímku je tak možné jak že Bartoš bude někdy chytrej člověk... Ty "pravidla" co byly ve filmu to je taky dobrá sračka : pravidlo 9 - nemít nic s bratrem/sestrou kamaráda... Doslova Lee má za bratra sexy modela a Elle má  šestiletého bratra, nevím kdo má vyhody.. Ale celkově postava Leeho je největší píčus co mohl být na filmovém plátně. Jediné co bylo ve filmu obstojné byla chemie mezi hlavními charaktery. [20 %] ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Joel Courtney (Lee) si hned první den natáčení rozsekl bradu. Stehy jdou vidět například ve scéně s hamburgerem. (pityty)
  • Ze střechy do bazénu neskáče skutečně Joel Courtney, ale jeho dablér, protože střecha byla moc vysoká a bazén moc mělký. (pityty)
  • Roli Shelly Evans hrály 4 různé holky. Stejně tomu bylo i u role Lee Flynn. (SONY_)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama