Reklama

Reklama

Jack Goes Home

Trailer

Po smrti svojho otca, ktorý zomrel pri autonehode, cestuje Jack (Rory Culkin) domov do Colorada, aby pomohol ošetrovať svoju ťažko chorú matku. Tu, v rodnom kraji, začína pomaly odkrývať zlovestné tajomstvo, ktoré už dlhý čas zahaľuje pravdu o jeho rodine a priateľoch. Tajomstvo, ktoré zatrasie samotnými základmi jeho vlastnej identity... (misterz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Thomas Dekker je známý hlavně jako herec, ale ve svém druhém režijním počinu ukázal, že je schopen film ukočírovat i režisérsky. Dokonce tu ani sám nehraje, což je docela sympatické. Dal prostor jiným a ti zvládli přesně to, co měli. Natočit silně depresivní snímek, který na diváka nějakým způsobem dovede zapůsobit. A to se dle mého podařilo měrou vrchovatou. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Vlastne strašné klišé...No až do samotného finále som naivne veril,že to tak nebude...Každopádne táto drama o pošahanom sexuálne frustrovanom feťáčikovy s občasnými zábleskmi hororu je podľa mňa dosť pútavá zmeska.Culkin tu lezie divákovi na nervy presne tým správnym spôsobom a vo filme sa v podstate stále niečo deje...Je to otrepané téma,no dobre uchopené a zručne obkecané až do samotného konca...Pozitívne prekvapilo... 60% ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po tragickej nehode, pri ktorej prišiel jeho otec o život, sa Jack po dlhej dobe vracia do svojho domova, aby milovanému otcovi zabezpečil úctyhodnú poslednú rozlúčku. Taktiež prichádza pomôcť svojej matke, ktorá nehodu prežila, ale jej psychický stav je katastrofálny. Jack ale ešte netuší, že doma čakajú ešte nepríjemnejšie fakty o jeho rodine. Smrť otca bola len prvou zásadnou ranou, ktorá zmení celý jeho život a návrat domov sa začína meniť na najdesivejší možný zážitok. - Som naozaj až šokovaný tým, ako vyspelo je zrežírovaný tento horor, keďže sa jedná o hororový debut tohto režiséra. Samozrejme mu do karát nahráva aj to, že má k dispozícii ideálny casting a perfektne obsadené úlohy. Rory Culkin totiž vyzerá ako totálny psychouš a hororová legenda Lin Shaye dokáže vo svojom veku prekvapiť aj v úlohe, v ktorej sa každoročne objavuje v niekolkých hororoch. Kvalitne na mňa pôsobilo aj spracovanie, ktoré by sa v scenári mohlo zdať chaotické, ale prevedenie pôsobilo zaujímavo a vo finále sa takmer všetko vysvetlilo, takže som s týmto projektom naozaj spokojný, keďže som takúto kvalitnú psycho jazdu už nejaký čas nevidel. + Lin Shaye + herec z Scream 4 a Shut In + herečka z The Ring + herečka z #Horror, Antibirth a Yoga Hosers ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je docela nesympatický borec, kterému se při dopravní nehodě zabije otec a on se vrací do svého rodného domu za svou matkou. Všichni se začnou chovat divně, neustávají tlak se ztrátou člověka a začínají se situace vyhrocovat. Do toho začínají vyplouvat tajemství z dětství. Typické hororové prvky s nádechem duchařiny jsou zde minimálně a spíše se jedná o psychickou destrukci hlavních aktéru. Herci své stavy hrají velmi dobře a uvěřitelně. Měl jsem problém s tím, že děj se neposouvá dopředu a opravdu to bylo jen o stavech postav. Když vše spěje k závěru, tak nakonec nedostaneme nic, co by ohromilo. Psychologická hra povedená, ale jako hororový celek méně......6/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Alfou a omegou je Rory Culkin, který prakticky nesleze ze záběru. Pokud vám jeho projev nesedne, nebude se vám líbit ani film. Já s ním neměl vůbec žádný problém a jeho ne úplně vyrovnaného maníka, který se propadá do ještě hlubšího bahna, jsem si docela užil. Hrůza šla i z Lin Shaye v roli matky, která má s hlavním hrdinou poněkud problematický vztah. Mírně řečeno. Něco do sebe mělo i postupné odkrývání minulosti, jejíž odhalení mě celkem překvapilo. Horší to bylo se samotným závěrem, díky kterému vznikly v příběhu díry, které tam do té doby nebyly. To mi celkový dojem zkazilo. Ale i tak se určitě jedná o zajímavou záležitost. 65% ()

Reklama

Reklama