Reklama

Reklama

Animal World

  • Čína Dong wu shi jie (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ach bože zaco? Proč? No dobře začátek vypada trošku slibně Čina? Klaun v černém a potvůrky, ale pak kecaní o sračkách a nuda a to přes dvě hodiny jako vážne vypadám že se chci snad unudit k smrti ? Ne nechci. ()

DaeGurth odpad!

všechny recenze uživatele

Mizerná čínská kopie japonského live-action remaku anime podle mangy o hráči jménem Kaiji. (Takže... kopie kopie kopie?:)). Jediné co přináš navíc je ta klauniáda a věčné zpomalování času kvůli kde čemu (A přiznejme si... ani jedno nestojí za moc.) ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Han Yan je režisér, který toho moc nenatočil, a navíc to byly komedie. Nyní adaptoval japonskou mangu, u jejího filmového japonského zpracování jsem spal a zíval nudou. Tady se však rejža vizuálně vyjádřil, neuvěřitelně nápadité a dynamické scény pro první polovinu filmu, pak bohužel film upadá do repetitivnosti. Hlavní hrdina Zheng Kaisi dluží díky povedenému příteli, neví co platit dříve jak vydělat, na to co potřebuje. Gamblerská loď Destiny pod velením Michaela Douglase však však dává šanci při karetní hře nějaký ten miliónek vydělat. Je podivuhodné, že film prošel čínskou cenzurou (asi proto, že byl zapojen i zahraniční kapitál a personál). Jako by snad v Číně neplatila metafora zobrazená filmem, že společnost je hrací hřiště pro bohaté a vražedný prostor pro chudé a neexistuje žádný prostor mezitím. Li Yifeng je charismatický hlavní hrdina s klukovským šarmem, který musí proplout morálními úsklaími a všelijakými podrazy soupeřů a dělá to s grácií. Zhou Dongyu (na kterou jsem většinou alergický), je tady jen v malé roli. Michael Douglas jako záporák Anderson nemá moc prostoru, ale stačí, aby film urval pro sebe, kdykoliv se objeví. Uvidíme, zda tvůrci zvládnou do příštího pokračování dostat něco napínavějšího, než kámen, nůžky papír, potenciál na pokračování rozhodně je. Animal World není to nejlepší, co se dá v ČÍně vidět, ale představuje to důkaz, že ČLR myslí svůj plán ovládnout globální filmový trh vážně (film koupil na internetovou distribuci Netflix, myslím že vyrazil i do vybraných západních kin). Han Yan je skutečný vizuální dravec, počkejme s čím přijde v http://chinesemov.com/2018/Dream-Breaker.html https://www.youtube.com/watch?v=O2PBoYc5szY ()

Galerie (61)

Reklama

Reklama