foto

Neal Acree

  • nar. 1974
    Tarzana, California, USA

Biografie

„Keď tvorím, cítim symbiózu medzi mnou a hudbou.“

Neal Acree, narodený 11. júla 1974 v znamení raka, je predovšetkým hlavným skladateľom najpopulárnejších hier od Blizzardu. Za svoju tvorbu získal viac ako 10 rôznych ocenení, zväčša za jeho piesne a soundtracky k celosvetovo známej hre World of Warcraft. Jeho tvorba je odvážna, excentrická s melódiami a orchestrálnymi tónmi. Jeho piesne sa odlišujú od tradičných soundtrackov. Hudbu skladal aj pre filmové publikum, ale jeho tvorba tu zostala nepovšimnutá.

DarkSaint

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Animal World
2017 The Saint (TV film)
2016 Overwatch: Alive
Overwatch: Hero
Overwatch: Infiltration
Overwatch: Recall
2014 Falcon Rising
2012 Šest výstřelů
2011 Nájemní zabijáci
War of the Dead
2010 Město čarodějnic (TV film)
2007 Bod zlomu
Kazatel smrti
2005 7 vteřin
Kerberos (TV film)
Na život a na smrt
Smršť nad Pacifikem
2004 Gargoyl
Method
The Curse of the Komodo
2003 Smrtící roj
Ztracený poklad
2002 Hurikán
Projekt Viper (TV film)
2001 Hadí stisk
Peklo ve městě
Švábi
2000 Domobrana
Kritický bod
Mrtvý bod
1998 Waiting for Dr. MacGuffin

TV seriály

2016 World of Warcraft: Harbingers (TV seriál)
2007 Hvězdná brána (TV seriál)
Panství (S10E19)
Rodinná pouta (S10E18)
Odveta (S10E17)
další epizody (9)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Výprava, část první (S10E10)
Spolek zlodějů (S10E09)
Pamatuj na smrt (S10E08)
další epizody (20)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Čtvrtý jezdec apokalypsy, část první (S09E10)
Prototyp (S09E09)
Babylon (S09E08)
další epizody (10)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Spříznění (S08E07)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace