Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (3)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu viacmenej priemerná, s takou jemne tajomnou atmosférou ohľadom Sweety a jej minulosti. Avšak druhá polovica bola absolútne vynikajúca - skvelý spád, pôsobivý kontrast emócií a postojov postáv, dialógy, a najmä silné posolstvo na záver. Aj keď som mal miestami pocit, že to má nábeh na formálne riešenie typu Moulin Rouge, resp. Om Shanti Om, no napokon som rád, že to bolo riešené takýmto v podstate originálnym spôsobom. Miestami mi síce prekážala tá občasná teatrálnosť, ale našťastie to nebolo také tlačenie na pílu. No musím uznať, že táto téma ma v indickom poňatí v celku prekvapila, takže o to viac to na mňa zapôsobilo. K tomu výborné herecké výkony a vydarený soundtrack, takže aj z tohto pohľadu veľká spokojnosť. P.S. Regina Cassandra (Kuhu) je skutočne očarujúca (škoda, že vo filme nedostala o kus viac priestoru). 5* ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film o inej láske a problémoch s ňou. Zase jedna z, pre Indiu, kontroverzných tém, jej spracovanie sa mi ale veľmi páčilo, odľahčené láskavým humorom, vtipom, film je plný pitoreskných postavičiek, ktoré robia peknú kulisu hlavným protagonistom. Veľmi, veľmi dobrá, hudba, veľká škoda, že k trom piesňam z piatich neexistujú preklady (hľadala som dlho a poctivo), dúfam, že časom niekde vyplávajú. Film určite stojí za to vidieť, stavia sa do radu k takým filmom ako Padman, Toilet - Ek Prem Katha a Badhaai Ho... ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

I když jde o romantickou komedii, hlavnímu romantickému páru není dán příliš velký prostor. V rámci Bollywoodského mainstreamu se ale jedná o velmi slušný počin. LGBT téma není nijak zpitvořeno (, což byla moje největší obava – viz jak dopadla Dostana a tomu podobné kusy). Film nastoluje vedle LGBT také další témata: předsudky a nenávist vůči Muslimům nebo překračování genderových rolí, toto je však po vyčerpání komediálního potenciálu odsunuto do (velmi vzdáleného) pozadí. Přestože je v lesbické romanci hlavním hrdinou opět muž, výsledek je víc než uspokojivý. BTW Anil Kapoor forever! ()

Reklama

Reklama