foto

Vidhu Vinod Chopra

  • nar. 5.9.1956 (63 let)
    Srinagar, Jammu and Kashmir, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Wazir

Herecká filmografie

Filmy

1989 Parinda
1985 Ankahee
1983 Jaane Bhi Do Yaaro
1976 Murder at Monkey Hill

Dokumentární

2012 Celluloid Man

Host

TV pořady

2002 Jeena Isi Ka Naam Hai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky