Reklama

Reklama

Jim Jefferies: This Is Me Now

(TV film)
USA, 2018, 70 min

Režie:

Scott Zabielski

Scénář:

Jim Jefferies

Hrají:

Jim Jefferies

VOD (1)

Recenze (6)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

"The only reason we are depressed in our twenties, in our thirties, in our fourties, the prime of our life is because of hope. Because we think that something better is fucking coming, right? You think you gonna make it, you think you gonna be something. What if i dont meet the woman of my dreams? What if i dont get the career that i want? And then you are old and yu go "Huh... I guess none of that happened." ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

"Grab 'em by the pussy" vysvetleny, utiahnutie si z britov, ako si vymenia imigrantsku upratovacku, za nieco "lepsie" a vyborny gig z Australie na party u Mariah Carey s kopcom slavnych osobnosti :) Suhlasim s tym, ze cca od polovice je tah na branu znatelne slabsi. I tak som sa bavil. 60% ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Jim Jefferies zlepší i ten nejhorší den. Není to tak sofistikované (jo, vážně jsem to slovo použil ve spojení s Jefferiesem) jako Freedumb, ale řáchal jsem se u toho, až mi tekly slzy. Výborný stand up. ()

zijutady 

všechny recenze uživatele

První půlku jsem si říkal, že mu to svědčí, že nevystupuje v US, ale v Londýně. Ostřejší fórky, Jim Jeffries jak má být. Ve druhé půlce se ale stalo něco divného a přišlo mi, že úplně ztratil nit. Tohle bylo poprvé, co jsem ho dokoukal jenom z úcty k jeho předchozí práci. ()

Reklama

Reklama