foto

Jim Jefferies

  • nar. 14.2.1977 (41 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Killing Hasselhoff
2016 Jim Jefferies: Freedumb (TV film)
Komik Henry
2015 Me and My Mates vs. The Zombie Apocalypse
2010 Jim Jefferies Alcoholocaust
2008 Jim Jefferies: Contraband

TV seriály

2014 Knihovníci (TV seriál)
A Santova půlnoční pouť (S01E04)
2013 Legit (TV seriál)
2009 Just for Laughs (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
Everybody Has an Andy Dick Story (TV film)
2014 Misery Loves Comedy

TV pořady

2017 The Jim Jefferies Show (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Jim Jefferies: BARE (TV pořad)
2012 Jim Jefferies: Fully Functional (TV pořad)
2011 Funny as Hell (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
2009 Jim Jefferies: I Swear to God (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Jim Jefferies Alcoholocaust
2008 Jim Jefferies: Contraband

TV seriály

2009 Just for Laughs (TV seriál)

TV pořady

2014 Jim Jefferies: BARE (TV pořad)
2012 Jim Jefferies: Fully Functional (TV pořad)
2009 Jim Jefferies: I Swear to God (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2011 Funny as Hell (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace