Reklama

Reklama

Mega Time Squad

(festivalový název)
  • Nový Zéland Mega Time Squad (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bezvýznamný zlodějíček John najde prastarý čínský stroj času. S jeho pomocí chce naplánovat velkou loupež, která by mu umožnila začít nový život se sestrou mafiánského bosse. Jediný háček spočívá v tom, že není jisté, jestli cestování v čase přežije. Žánrová studie zkoumá propojení vysokého a nízkého a kombinuje prvky sci-fi, kriminálního thrilleru a bláznivé komedie. (Febiofest)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

Marze 

všechny recenze uživatele

Odlehčená krimikomedie stylizovaného světa buranských flákačských kriminálníků. John při cestování v čase potká svou vlastní verzí z minulosti, začne v čase skákat, nadělá své kope a z nich vytvoří gang nazvaný Mega Time Squad. Najdete zde typické žánrové postavy jako mafiánské bossy a jejich drsné pohůňky, orientální stařešiny střežící nadpřirozená tajemství. Hrdinové spíš než zlí jsou hloupí a neschopní. Styl humoru Mega Time Squad je blízký pozérské šmíře z upírské komedie Jemaine Clementa a Taiky Waititiho Co děláme v temnotách. ()

Baldrick 

všechny recenze uživatele

Parádní jednohubka. Za málo peněz hodně muziky. A Anton Tennet by mohl být Ewan McGregor nové generace. Nechápu, proč jako představitel hlavní (multiplikované) postavy zde absentuje. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Milunka nizkorozpoctova sialenost. Chytlavy namet, neskutocna banda hovad aj prijemna dlzka. Keby sa to dostalo medzi ludi, mohol by z toho vyliezt mensi kult. 7/10 ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

FILMOVÝ SCI-FI MARATON 2023 – země č. 33: NOVÝ ZÉLAND: Ze zde popsaného námětu mi bylo jasné, že nepůjde v rámci žárnu o moc víc, než ujetě vedený zábavný úlet. Ale že půjde ve finále o hrubou gangsterskou blbost plnou neustálého fuckování, často laciného humoru a ani trochu sympatických postav, bych taky zrovna nečekal. Začátek mě svou zápletkou, byť nijak zvlášť originální, zaujal, občas se v rámci vedlejších až epizodních postav objeví i zdařilejší drobná komediální edutka, ale jinak celý tento zbouchaný spektákl prolétal kolem mě bez většího zásahu. Jestli si o týden vybavím alespoň scénu přepadení svérázného japonského kupčíka, bude to úspěch. Nejsmutnější na tom je, že z té osobitosti, které si cením na starších australských a novozélandských filmech, zůstaly v tomto počinu z roku 2018 sotva drobečky. Až tak to působí zaměnitelně. [30%] ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Malý nízkorozpočtový snímek nabízející poměrně ujeté "kejkle" s cestováním v čase. Bez zbytečného popisu o čem to je, vám spíše řeknu že se jedná o hodně muziky za málo peněz. Je to energická, svižná a zábavná kravina, která než jako parodie na dané téma, působí spíše jako uvědomělá žánrovka. Postavy jsou sympatické a herci místy příjemně přehrávají a spolu s dobrou hudbou i střihem se opravdu jedná o takový hidden gem. Pokud vám tedy není proti srsti bizarní/absurdní humor, tak tuhle jízdu opravdu doporučuji k příjemnému večeru s pivkem.  Jo a dojde tu i na špetku góru a krve! 9/10 ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama