Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neautorizovaná krátkometrážní filmová adaptace legendární herní série studia Naughty Dog, v níž hollywoodská esa ztvární ústřední duo dobrodruhů – Nathan Fillion jako Nathan Drake a Stephen Lang jako Victor "Sully" Sullivan. (DaUr)

Recenze (41)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Před deseti lety bych bral celovečerák. Dnes už na to Nathan Drake (Fillion) tolik nemá (fyzicky, charismatem stále ano), ale pro potřeby fan filmu naprosto dostačující. Jen ten Stephen Lang, jak ho znám z jiných rolí, mi sem tolik nesedl. A do kontextu přidávám, že jsem dohrál všechny díly, takže k Uncharted mám velmi silný vztah a ta očekávání se režisérovi povedla naplnit. Ačkoliv zde bylo na té malé ploše až moc humoru. ()

Eduardo 

všechny recenze uživatele

Každému bolo už dávno jasné, že Fillion je pre Drakea ako stvorený, ale o jeho obsadení do pripravovaného filmu z nejakého dôvodu Sony akoby ani neuvažovalo. Preto veľmi potešil tento kraťas v ktorom prekvapilo aj kopec iných známych hercov. Fillion stelesnil Drakea úplne s prehľadom, aj keď ešte troška schudnúť by mu určite neuškodilo :) A akčná scénka plynule prechádzajúca "z cutscény do gameplayu" odohrávajúca sa v TPS pohľade tiež super, len keby tak bola ešte o niečo dlhšia. Ak už ani toto nepresvedčí Sony o jeho obsadení do filmu, tak už naozaj neviem... ale taký Uncharted seriál s ním by tiež nebol odveci. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní kraťas! Svižný, vtipný a za těch pár kaček i kvalitně zrežirovaný, Nathan Fillion zpátky ve formě, ač jsem tomu zprvu nechtěl uvěřit a Stephen Lang jako Sully je sice odlišný, ale pořád parádní. Cast Eleny se moc nepovedl, ale tam je to docela těžké. Emily Rose je prostě Emily Rose. Link na film zde. ()

Nereida18 

všechny recenze uživatele

Obecně zastávám názor, že celovečerní filmy vzniklé na základech videoher patří do smetí. Tento (sice ne celovečerní snímek) je výjimkou potvrzující pravidlo. Ze začátku jsem se trochu bála, co z těch 15 minut vyleze. Ale obavy byly zbytečné. Uncharted patří mezi mé srdcové videohry a tento "film" jen potvrdil to, proč právě Nathan Drake je ten největší frajer, který kdy po Zemi chodil. Nathan Fillion, který mi doteď filmově unikal, má s Drakem nejen společné jméno. Určité rysy jsou naprosto identické. Není divu, že jsem po 5 minutách přestala vnímat Filliona jako herce a naprosto jsem se poddávala Nathanovi, který se opět jako vždy snažil tiše vyřešit situaci. Pravda, přiznávám, že Nathan Fillion by (pokud by se jednalo o celovečerní snímek) mohl trochu zhubnout. Ale jelikož se bohužel jedná jenom o 15 minut, neřešila jsem to. Sully byl představen celkem dobrým adeptem. I přes mé počáteční rozpaky jsem si ho nakonec propojila s jeho kolegou od Sony. Co však nebylo vychytáno, byl výběr Eleny. Nenašla jsem ani jeden společný znak (mimo barvy vlasů). Proto pouze 4 hvězdičky. --------- Co se týče příběhu, já jsem se náramně bavila. Vtipy jsou stříleny jeden za druhým, hlavně opět z Nathanových úst. A trochu mě na konci zamrzelo, že vlastně nezjistíme, jak to s výpravou dopadne. Další plus patří za rádoby herní sekvence. Mile mě to překvapilo. ---------- Mrzí mě, že tenhle sympatický Nate nás nebude doprovázet na dalších dobrodružstvích. Stokrát bych vyměnila biják s Hollandem za tento dobře vypadající snímek. Palec nahoru!!! ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že tohle vzniklo teď, když je Nathan ještě "použitelnej", i když krapet za zenitem. Žeru to fanouškovství a pomrkávání ke hře. Atmosféra i hlášky mi sedly a klidně bych se koukla i na delší snímek... vůbec by mi nevadilo vyprávění o Natovi v letech a s rodinou, jak ho čeká nějaká poslední výprava. ()

Reklama

Reklama