Reklama

Reklama

Kurosaki-kun no iinari ni nante naranai

  • Japonsko 黒崎くんの言いなりになんてならない (více)

Obsahy(1)

Začíná souboj! Kurosaki Haruto ani Shirakawa Takumi se nehodlají vzdát Akabane Yu. Ze všeho, co se kolem ní děje, je Yu zmatená, ale když se dozví, že její kamarádka Ashikawa Meiko má ráda Haruta, rozhodne se jí pomoci. Ale koho má vlastně doopravdy ráda Yu? (andiek05)

Recenze (5)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Neviděla jsem předcházející dva televizní speciály, ale to mi zase tak nevadilo, dokázala jsem se poměrně rychle zorientovat v ději, navíc sem tam ukázali nějaký ten flashback, tak jsem si udělala obrázek, o co vlastně v těch dvou dílech šlo. Čili není zase tak nutné koukat i na ně. Na druhou stranu to bez nich působí až moc uspěchaně, neboť je to opravdu završení nějakých těch sporů a rozmyslení se, kdo vlastně s kým a jak moc. Ale jinak je to klasický teen romantická komedie, ačkoliv každý ten prvek je trochu utlumen. Ale pořád jsem ještě nepřišla na to čím. Možná tou pomyslnou uspěchaností. Už z plakátu je jasné, kdo u dívčiny zaboduje, takže žádné překvapení se nekoná. Kdo by měl snad chuť na všechno to typické, co k tomu patří, nechť koukne na dva speciály, koho jen zajímá, jak to dopadne nebo nemá tolik času a chce příběh jen proletět, stačí film. ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Pokračování předchozího speciálu mě bohužel nedonutilo zvednout bodovou laťku o něco výše. Celý tenhle příběh šel opravdu mimo mě - slabé 3* (5/10) ()

Reklama

skorpik42 

všechny recenze uživatele

Človek mal pocit , akoby pokračoval v seriály, všetko plynulo rovnakým tempom. Nič prelomové, ale človek si aspoň oddýchol. ()

Vardara 

všechny recenze uživatele

Pokračování předchozích dvou dílů. No, měla jsem to „štěstí“, že jsem nejdříve začala sledovat právě tohle. Sice je na začátku shrnuto dění předchozích dvou dílů, ale je to tak ochuzené, že jsem to musela stopnout a rychle někde splašit ty dva díly. Rozhodně času stráveného u téhle romantické oddechovky nelituji a až někdy přijde depka, ráda na to mrknu znovu. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Úvodní televizní počin se mi líbil víc. Bláznivější. Tady tlačili víc romanci a přestože příběh zakončili fajn, postrádám určitou atmosféru úvodního tv dvojfilmu. Udělali z toho standardně koukatelnou romanci. Nic víc, nic míň. ■ P.S. Omylem jsem začal sledovat toto místo tv dvojfilmu a měl v hlavě značný guláš. Proto jsem po 10m zastavil a nejdřív shlédl úvodní film. Doporučuji. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama