Reklama

Reklama

Roční období na planetě Zemi

(seriál)
  • Velká Británie Earth's Great Seasons
Velká Británie, 2016, 4x50 min

Obsahy(1)

Život zvířat v neuvěřitelné proměnlivosti a skvostných obrazech čtyřdílného dokumentárního cyklu... Čtvero ročních období každoročně mění tvář naší planety a přináší úžasné příležitosti, ale zároveň i velké výzvy. Každý díl tohoto seriálu se soustřeďuje na jedno roční období a zkoumá, jak se živočichové i rostliny vypořádávají se vším, co před ně v průběhu roku příroda staví. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Díly jsou zaměřeny hlavně na zvířata, jejich sháňka jídla a snaha po páření , pořád dokola. Díl zima poněkud černobílý, jaro částečně. ()

mossad37901 

všechny recenze uživatele

5 hvězd, kdyby seriál nedaboval někdo, kdo nedává žádné emoce. Typ Alfréda Strejčka by byl nejlepší... Toto je děs. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Myslíte, že kradou jen lidé? Krade se všude! A takový čipmank by mohl vyprávět, jak musel vyhánět zloděje, co mu ubíral ze zásob žaludů na zimu. Lososi to nemají jednoduché, medvědi jsou na ně nachystáni. Ale i když jich takový huňáč chytí i třicet za den, nijak jejich populaci neohrozí stejně, jako když si trnucha pochutnává na čerstvě svlečených krabech.Mláďata alkounů musí zvládnout skok z vysokého útesu a doplachtit na mořskou hladinu. Jejich kutálivé dopady by vypadaly komicky, kdyby v záloze nečíhaly lišky.....alkouni tak nemají šanci. Překonávání podzimních překážek v přírodě je rozličné - jeřábi musí přeletět Himálaj, roháč vybojovat samičku a pižmoň si uhájit harém. Podzim nejsou jen pestré barvy, ale fascinující život, připravující se na velikou zkoušku - zimu. Báječná kamera. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama