Reklama

Reklama

A Doll Distorted

(festivalový název)
Krátkometrážní / Horor / Mysteriózní
Velká Británie, 2018, 16 min

Režie:

Niall Shukla

Scénář:

Niall Shukla

Kamera:

Niall Shukla

Hudba:

Niall Shukla
(další profese)

Obsahy(1)

Jane trpí haphefobií (patologický strach z cizího dotyku). Už strašně dlouho má psychické problémy z osamělosti, izolace i nedostatku sexuálního uspokojení. I z toho důvodu má po ruce podivnou panenku lidské velikosti. Její mysl však sužují děsivé vidiny a především ji tíží vlastní svědomí, to se pak těžko rozeznává realita od přeludů… (SOLOM.)

(více)

Recenze (4)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborná sakra psycho podívaná, kde režisér představuje velkou porci talentu. Práce se zvukem, obrazy, creepy atmosféra i rozuzlení to vše je na velmi vysoké úrovni. Tvůrce dost možná na něčem jede, ale jeho pervérzní představivost je v hororu vítaná! 8/10. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo solidní krátkometrážní psycho. Dobrejch kraťasů není nikdy dost. Za tenhle tip o5 vděčím uživatelce Ratchetka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo řádné psycho. Čuměl jsem jak puk a doslova jsem si tu chaotickou noční můru spojenou se sexuálními tužbami, zvráceností a bizarními výjevy užíval téměř po celou dobu. Nečekal jsem žádné zázraky, ale po dlouhé době jsem si zase užil nějakou tu krátkometrážní tvorbu se vším všudy. Přesně tohle mám rád. Skloubení mnoha aspektů + tvůrčí ujetost a perverznost, střih, kamera i atmosféra super. Jen škoda, že se některé záběry až mockrát opakovali. Ale jinak určitě spokojenost. Téhle borce bych se do rukou dostat nechtěl… ()

Reklama

Reklama