Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komisař Niémans s kolegyní Delaunayovou převážejí do experimentální věznice sériového vraha Philippa Cernaca, který své oběti naháněl jako zvěř a lovil je lukem. Jenže převoz se zvrtne a musí chytit jak uprchlého Cernaca, tak dalšího vraha na útěku... (TV Prima)

Recenze (2)

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U seriálu s třiceti dvěma epizodami je pochopitelně těžké udržet konstantní kvalitu, navíc se u epizod střídají režiséři, a to je pak jak na houpačce. Tato epizoda, ačkoli ji režíroval autor scénáře kultovního snímku z roku 2000 (Reno + Cassel), se nepovedla. Řekla bych, že i na mysteriózní krimi to Grangé dotáhl do absurdna. Největší koncentrace nesmyslů na jednu minutu. Zavádím jednotku n/m. Erika Svatá je sice krásná, ale v epizodě je za blbku na druhou. Zavádím jednotku b2. Její kolega Niémans také ztratil na pověsti, ale ušetřím ho. Nebudu zatím žádnou jednotku zavádět. ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žiadna poriadna kriminálka a podľa mňa nelogické chovanie postáv. Cernak utečie za pomoci žoldnierov, ale vráti sa aby lukom lovil ľudí v lese. Vyšetrovanie zvyšných vrážd absolútne mdlé. ()

Reklama

Reklama