foto

Francis Renaud

  • nar. 27.9.1967 (51 let)
    Thionville, Moselle, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vaurien
2014 Aux yeux des vivants
Disparue en hiver
Un si joli mensonge (TV film)
2013 Pomsta v Paříži
2012 Aux yeux de tous
Le Diable dans la peau
Snajpr
2011 Fotr na inzerát
Gang Story
La part des anges (TV film)
Longue peine (TV film)
Une nouvelle vie (TV film)
2010 Je, François Villon, voleur, assassin, poète (TV film)
Zítra se vdávám (TV film)
2009 Nemrtví
RTT
Šachová královna
2008 Baptêmes du feu (TV film)
Belleville tour (TV film)
MR 73
2007 Anna M.
Chrysalis
Druhý dech
Scorpion
2004 Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy
Válka policajtů
2003 Des plumes dans la tête
2002 Gangsteři
Kodex
Retour de flamme (TV film)
2001 Dérives (TV film)
2000 Contre la montre (TV film)
Mère en fuite (TV film)
Petit Ben (TV film)
Un possible amour
1999 Du bleu jusqu'en Amérique
1998 Cantique de la racaille
Le Plaisir (et ses petits tracas)
1997 Bob Million (TV film)
1996 Chacun cherche son chat
Parfait amour!
1994 Carences
Dernier tour, Le (TV film)
Pigalle
1993 3 méchants loups, Les
Dočasná rodina (TV film)
François vous aime
1991 Stará dáma která se procházela v moři
1989 Invité surprise, L'

TV seriály

2018 Les Innocents (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
2017 Chérif (TV seriál)
La Mort de Kader Cherif (S04E04)
2016 Section zéro (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Dérives (S10E07)
2015 Spotless (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (7)
Une chance de trop (TV seriál)
2013 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
4 moins 1 (S02E08)
Au nom du pire (S02E07)
Mère et patrie (S02E06)
další epizody (5)
2010 Marion Mazzano (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Retour à la terre (S02E10)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Revivre encore (S06E01)
2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Prosazování pravidel (S01E04)
Na zemi jako v ráji (S01E03)
Nepřátelská vojska (S01E01)
Černá série (TV seriál)
2007 La Commune (TV seriál)
2006 Cri, Le (TV seriál)
Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
Zvěrokruh (TV seriál)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2004 Zvěrokruh (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
2000 Police district (TV seriál)
Scénarios sur la drogue (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1995 Chercheur d'héritiers (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Dokumentární

2005 Qui veut la peau d'Olivier Marchal?

TV pořady

2008 Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace