Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohled na původ, historii a konspirace za uskupením „Majestic 12“ – tajnou skupinou korporátních a vojenských elit, která dostala za úkol provést reverzní engineering mimozemských technologií. (kriplozoik)

Recenze (17)

sator 

všechny recenze uživatele

Above Majestic je šokující a provokativní pohled na to, co by bylo potřeba na zakrytí multi-bilionového Tajného vesmírného programu (tajná skupina elitních vojenských a korporátních představitelů, kteří mají co do činění s reverzním inženýringem mimozemské technologie, známá jako Majestic 12) před očima veřejnosti a jaké důsledky by to mělo na lidstvo. Dozvíte se o počátcích a historii Tajného vesmírného programu, spiknutí, technologiích a jejich ukrývání. Budete si také moci poslechnout svědectví zainteresovaných lidí a badatelů, které přesahují skupinu Majestic 12. Pokud dokument alespoň hrstce lidí otevře oči a přivede je k otázce " What bleep do we know?" splnil svůj účel... ()

karlvonarbei 

všechny recenze uživatele

Film je opravdu velmi složité absolutně nějak hvězdičkovat, neboť se má jednat o dokument, kdy zdaleka nevíme, co všechno v něm je pravda a naopak.Vyloženě slátanina to tedy není, ale film trpí hlavně roztříštěností, skáče z tématu na téma, mnohdy jsou argumenty založené jen na svědectví mluvících hlav a jednotlivé kauzy do sebe ani zdaleka svoji logikou příliš nezapadají nebo se nijak vzájemně nepodporují, neprolínají.I tak je tam však zjevně mnoho informací, které pravdivý základ mají, protože neapatičtí lidé se k těmto zdrojům jistě dostali již nějak v minulosti.Samotná stopáž je také nemalým problémem a nejvíce zaráží očividná snaha lidi burcovat, manipulovat po vzoru různých sekt, což je na tomto dokumentu (?) vůbec nejvíce odpudivé! Pokud by autoři nezaujatě servírovali jen samá fakta a nepřekračovali únosnou hranici emocí, nebylo by toto dílko tak okatě v některých svých pasážích až nestravitelně směšné.Škoda, že autoři sami sebe takto diskreditují, napáchali tak více škody než užitku - smutné. ()

Reklama

Pooli odpad!

všechny recenze uživatele

Tato zlátanina nie je dokument! Vytrhnuté fakta z kontextov, nezmysli, dohady, výmysli a klamstvá pozliepané do dvojhodinovej urážky inteligencie, rozhľadu a zdravého rozumu. Tvorci a účinkujúci by mali byť na základe tohto zbavený ľudských a občianských práv. Dôkaz o tom do akých rozmerov môže narásť ľudská hlúposť, popieranie reality, poruchy osobnosti a aby to bolo politicky korektné tak to spoločnosť príjme ako konšpiračné teórie. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Above Majestic by musel mít tak 3 hodiny a nebo být rozdělen na části, jako celek se zdá místy příliš povrchní a plytký, že nevysvětluje více do detailu některé schopnosti Syndikátu a jejich zařízení, nicméně v celku jde o fantasticky projekt, možná vůbec ten nejlepší (zasadni) svého druhu, ktery tu doteď chyběl. ORDO AB CHAO. Procesy jsou spuštěny. Rozdělování lidí a tlak na ně bude narůstat. Až to někde bouchne. A lidé se začnou mydlit mezi sebou. Provokatéři / placení / zmizí. A elity se budou smát na plná hrdla. Neboť zas jim vyjde prastarý trik. Jsme fakt nepoučitelní? Pan VK (AE) to říká správně, lidé globalizaci chtějí, chtějí “svobodně” cestovat, mít otevřené možnosti, s chytrými (špionážními) mobily, díky kterým sami hloupnou. Chtějí být někdo, na povrchu, aby to bylo vidět, kam to v čase dotáhli. Hlavně nevyčnívat ze stáda v tom neméně výhodném směru. – A co mají před očima, stejně nevidí, nečtou; co mají v hlavě stejně není jejich, ale nasazený program a strach. Ale mají titul z univerzit. Kdo by nechtěl patřit do té elity – tam kde jsou peníze a výhody, postavení? Kdo by o tohle vše chtěl přijít? Jak se více člověk odlišuje a procitne, z okolí se najednou stávají agenti matrixu. Děje se to všude. Proto sláva těm, kteří se nebojí jít proti proudu. Ať už to je alternativa v mediální sféře nebo tichý, pokojný bojovník v té osobní. Revoluce musí začít nejdřív v každém z nás. A nakonec můj oblíbený: Lidé nemají ani tušení o cílech světové politiky a nechtějí si její existenci vůbec připouštět, nechtějí se smířit se svojí absolutní bezmocností a oddávají se nejrůznějším sebeklamům. Jsou příliš zotročeni”. Miroslav Dolejší (Autor slavné Analýzy 17. listopadu 1989). PS: Lidé co tomu dali odpad!, buď to vůbec neviděli a odpad dají jen z principu a nebo to jsou jen obyčejní nevěřící Tomášové a hlupáci. Nebude to tak dlouho trvat a spadne vám brada. Kabala ehm globalčíci vítězí na celé čáře, vše to do sebe dokonale zapadá. ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná slátanina všelijakých výmyslů pomatených lidí. Hned od samého začátku tento dokument neskutečně urážel mou inteligenci, přesto jsem vydržel až do konce se zvědavosti co si ještě vymyslí. Nechápal jsem tu retardovanost , že někdo tohle může natočit a někdo brát vážně. Navíc je to velmi nezáživně natočené, jen výpovědi nějakých retardů. Jako nějaký sci-fi film od Emmericha bych to ještě bral. Četl jsem něco podobného „Ruce pryč od této knihy", dokument i kniha pro retardy. ()

Reklama

Reklama