Reklama

Reklama

Miluju cizince

(TV film)
  • Kanada Loving a Stranger
Kanada, 2012, 52 min

Režie:

Julia Ivanova

Obsahy(1)

Poutavé osudy žen ze západního světa, které uzavřely manželství s muslimy. Čtyři Kanaďanky se zamilují do mladých muslimů z Maroka, Pákistánu a Guineje. Prožijí intenzivní období naplněné touhou a láskou. Ale setkání dvou zcela odlišných kultur jim přinese také zklamání. Ženy se pak zákonitě ptají samy sebe, zda je muži skutečně milovali, anebo je jen využili a dopustili se sňatkového podvodu s vidinou lepšího života v Kanadě. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Marze 

všechny recenze uživatele

Tématem je může fungovat , když jsou oba z páru velmi rozdílní? A namlouvají si tyto ženy, že jejich partneři o ně mají zájem z lásky a ne kvůli tomu, aby se dostali do bohaté země? A kdy v dokumentu prozřou. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Kanadský dokumentárny film "Milujem cudzincov" mapuje osudy štyroch zatrpknutých, zakysnutých, škaredých žien, čo si vo vlastnej krajine nedokázali nájsť partnera a preto sa vydali za slizké moslimské opice. Po celý čas čo som sledoval tento snímok mnou lomcoval silný hnev. Hnev voči tým sprostým naivným husiam a totálna nenávisť vôči tým arogantným, drzým, islámistickým parazitom, ktorí využili a zneužili ich hlúposť k tomu, aby sa votreli do Kanady a šírili tam tú svoju pomýlenú, nebezpečnú vieru. **** ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Je neuveriteľné, ako sú tie ženy naivné. Oni si myslia, že fakt niekde v Maroku, Guinei, Sudáne alebo Pakistane na nich čaká slobodomyseľný muž, ktorý ich chce pre ich krásu, vôbec mu nejde o pas a výhody s tým spojené? A určite im nebude vnucovať islam a nebude ich mať za handru? Najmä tá veľryba si čo myslela? Veď keď sa postaví pred zrkadlo niekde v obchodnom centre, polovica z nej nie je ani vidno. Alebo tie ďalšie, čo boli snáď o  15-20 rokov staršie než ich opálení puberťáci. Dokument je varovaním pre iné podobne zmýšľajúce ženy, no a tie čo tu účinkovali, tým možno len odkázať – tak vám treba. ()

jandula00 

všechny recenze uživatele

Tohle by měli povinně pouštět všem těm naivním zaláskovaným ženám, které věří, že právě jim to určitě klapne... ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Láska nebo vypočítavost? Možná jsem až moc opatrná, ale ani jednomu z mužů jsem tu lásku nevěřila. Nebo je to jen můj předsudek, že dva lidé z tak moc rozdílných kultur těžko hledají společnou řeč a všechny ty nástrahy vztahu jsou o tolik devastační? Tento dokument mi mé uvažování bohužel nevyvrátil. ()

Reklama

Reklama