Reklama

Reklama

Miluju cizince

(TV film)
  • Kanada Loving a Stranger
Kanada, 2012, 52 min

Režie:

Julia Ivanova

Obsahy(1)

Poutavé osudy žen ze západního světa, které uzavřely manželství s muslimy. Čtyři Kanaďanky se zamilují do mladých muslimů z Maroka, Pákistánu a Guineje. Prožijí intenzivní období naplněné touhou a láskou. Ale setkání dvou zcela odlišných kultur jim přinese také zklamání. Ženy se pak zákonitě ptají samy sebe, zda je muži skutečně milovali, anebo je jen využili a dopustili se sňatkového podvodu s vidinou lepšího života v Kanadě. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Láska nebo vypočítavost? Možná jsem až moc opatrná, ale ani jednomu z mužů jsem tu lásku nevěřila. Nebo je to jen můj předsudek, že dva lidé z tak moc rozdílných kultur těžko hledají společnou řeč a všechny ty nástrahy vztahu jsou o tolik devastační? Tento dokument mi mé uvažování bohužel nevyvrátil. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Kanadský dokumentárny film "Milujem cudzincov" mapuje osudy štyroch zatrpknutých, zakysnutých, škaredých žien, čo si vo vlastnej krajine nedokázali nájsť partnera a preto sa vydali za slizké moslimské opice. Po celý čas čo som sledoval tento snímok mnou lomcoval silný hnev. Hnev voči tým sprostým naivným husiam a totálna nenávisť vôči tým arogantným, drzým, islámistickým parazitom, ktorí využili a zneužili ich hlúposť k tomu, aby sa votreli do Kanady a šírili tam tú svoju pomýlenú, nebezpečnú vieru. **** ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tématem je může fungovat , když jsou oba z páru velmi rozdílní? A namlouvají si tyto ženy, že jejich partneři o ně mají zájem z lásky a ne kvůli tomu, aby se dostali do bohaté země? A kdy v dokumentu prozřou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Je neuveriteľné, ako sú tie ženy naivné. Oni si myslia, že fakt niekde v Maroku, Guinei, Sudáne alebo Pakistane na nich čaká slobodomyseľný muž, ktorý ich chce pre ich krásu, vôbec mu nejde o pas a výhody s tým spojené? A určite im nebude vnucovať islam a nebude ich mať za handru? Najmä tá veľryba si čo myslela? Veď keď sa postaví pred zrkadlo niekde v obchodnom centre, polovica z nej nie je ani vidno. Alebo tie ďalšie, čo boli snáď o  15-20 rokov staršie než ich opálení puberťáci. Dokument je varovaním pre iné podobne zmýšľajúce ženy, no a tie čo tu účinkovali, tým možno len odkázať – tak vám treba. ()

jandula00 

všechny recenze uživatele

Tohle by měli povinně pouštět všem těm naivním zaláskovaným ženám, které věří, že právě jim to určitě klapne... ()

Reklama

Reklama