Reklama

Reklama

Blood Bags

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (8)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dve kamarátky sa vkradnú do starého sídla, lebo jedna z nich je nadšená fotografka, avšak ukrýva sa tam celkom pekný mutantík, takže o zábavu je postarané. Na talianske pomery fajn, navyše nejaká poriadna mutantská vyvražďovačka tu už zopár rokov nebola. V maskách a gore taktiež nevidím problém. (Možno len v debilite policajtov). Samozrejme, keď je to nevyhnutné, guľka v zbrani musí vždy chýbať. Ale tieto blbinky v scenári vďaka dlhoročnej odolnosti a zvyku prežijem. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nuda k posrání, tak bych to asi nazval. A to jsem tenkrát trailer šířil, jakoby se mělo jednat o nějakou Gore pecku roku. Ani náhodou. Dvě blbky vlezou do opuštěné vily, kde už na ně čeká mutant. Nezajímavé, nudné prostředí, postavy o ničem, Gore obyčejné, bez nápadu, prostě pár krvavějších scén (podříznutí krku apod.) Horor vhodný do TV Barrandov, kde to může v nočních hodinách vyplnit čas. (31. hodnocení, HD) ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Taliansky horor odohrávajúci sa v Taliansku kde každý talian vie po anglicky..samozrejme nemyslím američanku. Radšej to malo byť natočené v pôvodnom znení pretože toto bol pre mňa docela rušivý moment. Veľká amatérčina, herci príšerní a celé to s tou krvou nedávalo akosi zmysel. Stále som rozmýšľal čo bránilo dotyčným opustiť dom. Veď nech mi nehovoria, že tie dve laty, ktoré boli pribité na okne sa nedali niečim strhnúť..Jednu slabú hviezdu dávam za plagát, ktorý je síce originálny (mňa navnadil) ,ale zavádzajúci. Dotyčný mutant vyzeral o niečo inakšie.. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

To hledání je moc zdlouhavé. Už to nudilo. Maska ušla, ale neměla nápad. Gore hodně slabé, skoro vůbec. Italové umí líp. Pro je snad jen jednoduchost děje a minimum vykecávaček. Řekl bych, že je to takové podprůměrné skoro béčko. Závěr je dobrý, ale protože se nikdo nenamáhá s jakýmkoli vysvětlením, například proč ty odběry krve, strhávám dvacítku, kterou jsem chtěl dát za děj. Takto zůstává jen desítka za masku a další desítka za pár dobrých záběrů. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Turín. Studentka Tracy je Američanka a za měsíc jí končí pobyt v Itálii. Má ráda starou architekturu, a tak přesvědčí kamarádku Petru, aby se s ní vydala do okolí na průzkum starých domů. Jeden pěkný neobývaný najdou, ale brzy zjistí, že obývaný je. Kreatura, co potřebuje lidskou krev, jim dá za vyučenou. A to nejsou zdaleka první! Protože policejní hlídka, co sem přijede na nouzové volání Tracy, je jako mnohde jinde totálně neschopná, pomoc od ní čekat nelze. Ani by mi nevadily různé nesmysly - netušil jsem, že když někoho bodnete do zad, poteče mu z pusy krev, při útěku necháte ležet telefon na zemi, policejní hlídka nenahlásí, kam jde, a napadeného chudáka necháte svému osudu, i když by stačila jen rána do hlavy.  A byť jste monstrum, tak se sekáčkem na maso zabodnutým do půl hlavy nemůžete žít vesele dál. Jo a blondýna je echt blbá blondýna. Více mi však vadilo nevyužití prostorného domu k navození temné atmosféry, páč to Italové vždy uměli. Průměrná kamera, průměrná a nijak strašidelná hudba. Jen posledních 15 minut bylo připomenutím italské hororové a giallo klasiky, zejména podzemní prostory se svíčkami nasvícené rudým světlem. A taky se nabízelo úžasné gore, leč kromě úvodního podříznutí se i nůž nořil do těla bez kapky krve...dobře, tři kapky tam byly, ale ty to nevytrhly. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama