Reklama

Reklama

Ranč nových začátků

(TV film)

Obsahy(1)

Bývalá trenérka dostihových koní Autumn nedávno ovdověla, nemá moc peněz a neví, co si sama počít s rančem, který jí zbyl na starosti. Nakonec se rozhodne, že ranč prodá. Ze zájemců o koupi si vybere, že ranč prodá pohlednému staviteli Jakeovi, který slibuje, že ho zachová co nejvíc v původním stavu. Ale ukáže se, že má úplně jiné záměry a ranč plánuje kompletně zrenovovat a rozprodat. Jake se nakonec rozhodne, že chce s Autumn začít podnikat a vybudovat na ranči penzion. Autumn, která se pomalu chystá na stěhování, nic o jeho původním ani novém záměru netuší a začne se s Jakem sbližovat... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Hezký romantický film bez špetky snahy. Všechno jede na volnoběh, herci jsou ale tentokrát prkenější a horší než v obvyklých Hallmarcích. Bez humoru, bez ničeho, co by se dalo alespoň trochu chválit. Možná až na tu lokalitu, prostředí ranče je jak ze sna. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Ešteže mame na slovensku komerčné televízie. Tu sa američania sa zahrali na Rossamundu Pillcher. Nič moc. Ona by to ešte vylepšila. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama