foto

Claude Foisy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Rabid
2018 Autumn Stables (TV film)
Christmas by the Book (TV film)
Last Vermont Christmas (TV film)
2017 Habit
The Marine 5: Battleground
The Three Rachels (TV film)
2016 Eliminators
Můj šálek lásky
Smrt čeká
The Cheerleader Murders
2015 Kouzlo Vánoc (TV film)
Lake Placid vs. Anaconda
Roboshark (TV film)
Santův malý pomocník
2014 Jízda do pekel 3
My Gal Sunday (TV film)
Ohnivá zkáza (TV film)
Pach krve 6: Krvavý hotel
2013 Robocroc (TV film)
Tajemství rodného domu
The Mystery Cruise (TV film)
2012 Bát se nebo zemřít
Pach krve 5: Krvavý masakr
2011 Krvelačná monstra (TV film)
Pach krve 4: Krvavý počátek
Smooch (TV film)
2009 Maneater
Město přízraků (TV film)
Pach krve 3
Star Runners (TV film)
Urychlovač zkázy (TV film)
2008 Pontypool
Sérum pravdy (TV film)
Tajemství ztracené archy (TV film)
2007 Ukradený život: Exkluzivní video (TV film)
2006 To není můj život (TV film)
2005 Hlas smrti
Král hadů (TV film)
2004 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Kde jsi, tati (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Ruce nad kolébkou (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Tak si vzpomeň (TV film)
2003 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Než se rozloučím (TV film)
2002 Everybody's Doing It (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Sejdeme se znovu (TV film)
2000 2001: Vesmírná prda
Jailbait (TV film)
Live Through This (TV film)
1997 Touch Me
1996 Hart a Hartová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Hart a Hartová: Hartovi uprostřed sezony (TV film)
1995 Hart a Hartová: Dvě srdce v tříčtvrtečním taktu (TV film)

TV seriály

2007 4400 (TV seriál)
Tiny Machines (S04E12)
Ghost in the Machine (S04E11)
Daddy's Little Girl (S04E09)
další epizody (7)
2006 4400 (TV seriál)
Padesát na padesát (S03E12)
Evangelium podle Coliera (S03E10)
Starzlova mutace (S03E09)
další epizody (6)
2005 4400 (TV seriál)
Mámy šéfové (S02E12)
V úkrytu (S02E09)
Na dosah (S02E07)
další epizody (6)
2004 4400 (TV seriál)
Zkouška ohněm (S01E04)
Nový a zlepšený Carl Morrissey (S01E02)
1998 First Wave (TV seriál)
1997 Ghost Stories (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace