foto

Claude Foisy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Gone (TV film)
Holiday Heist (TV film)
Rabid
2018 Christmas Perfection (TV film)
Christmas by the Book (TV film)
Last Vermont Christmas (TV film)
Ranč nových začátků (TV film)
2017 Habit
The Marine 5: Battleground
Ve stínu slávy (TV film)
2016 Eliminators
Můj šálek lásky
Smrt čeká
The Cheerleader Murders
2015 Kouzlo Vánoc (TV film)
Lake Placid vs. Anaconda
Roboshark (TV film)
Santův malý pomocník
2014 Jízda do pekel 3
My Gal Sunday (TV film)
Ohnivá zkáza (TV film)
Pach krve 6: Krvavý hotel
2013 Robocroc (TV film)
Tajemství rodného domu
The Mystery Cruise (TV film)
2012 Bát se nebo zemřít
Pach krve 5: Krvavý masakr
2011 Krvelačná monstra (TV film)
Pach krve 4: Krvavý počátek
Smooch (TV film)
2009 Maneater
Město přízraků (TV film)
Pach krve 3
Star Runners (TV film)
Urychlovač zkázy (TV film)
2008 Pontypool
Sérum pravdy (TV film)
Tajemství ztracené archy (TV film)
2007 Ukradený život: Exkluzivní video (TV film)
2006 To není můj život (TV film)
2005 Hlas smrti
Král hadů (TV film)
2004 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Kde jsi, tati (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Ruce nad kolébkou (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Tak si vzpomeň (TV film)
2003 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Než se rozloučím (TV film)
2002 Everybody's Doing It (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Sejdeme se znovu (TV film)
2000 2001: Vesmírná prda
Jailbait (TV film)
Live Through This (TV film)
1997 Touch Me
1996 Hart a Hartová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Hart a Hartová: Hartovi uprostřed sezony (TV film)
1995 Hart a Hartová: Dvě srdce v tříčtvrtečním taktu (TV film)

TV seriály

2013 Kráska a zvíře (TV seriál)
Never Turn Back (S01E22)
Date Night (S01E21)
Anniversary (S01E20)
další epizody (13)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Bridesmaid Up! (S01E09)
Trapped (S01E08)
Out of Control (S01E07)
další epizody (8)
2007 4400 (TV seriál)
Tiny Machines (S04E12)
Ghost in the Machine (S04E11)
Daddy's Little Girl (S04E09)
další epizody (7)
2006 4400 (TV seriál)
Padesát na padesát (S03E12)
Evangelium podle Coliera (S03E10)
Starzlova mutace (S03E09)
další epizody (6)
2005 4400 (TV seriál)
Mámy šéfové (S02E12)
V úkrytu (S02E09)
Na dosah (S02E07)
další epizody (6)
2004 4400 (TV seriál)
Zkouška ohněm (S01E04)
Nový a zlepšený Carl Morrissey (S01E02)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Bod zvratu (S07E19)
Oddíl lvů (S07E18)
Jako rodina (S07E01)
1998 First Wave (TV seriál)
1997 Ghost Stories (TV seriál)