foto

Cindy Busby

  • nar. Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Puppy for Christmas (TV film)
Hailey Dean Mystery: Murder, with Love (TV film)
Unleashing Mr. Darcy (TV film)
2015 Circle, The
White Raven
40 Below and Falling
2014 Bad City
Dokonalé štěstí (TV film)
2013 The Wedding Chapel
12 kol: Reloaded
2012 Duch bouře (TV film)
2011 Behemot (TV film)
Mega bouře (TV film)
Nadějný rok
2010 Deník slabocha
Heartland Christmas, A (TV film)
Svůdníci žen
2009 Hostile Makeover (TV film)
Mrtví jako já
Pieds dans le vide, Les
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky
2008 Táta za všechny peníze
2007 Narušený život (TV film)
Vlna zabiják (TV film)
2006 Dernière incarnation, La
Krutá pravda (TV film)

TV seriály

2014 Rush (TV seriál)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Lidé zítřka (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Clip Show (S08E22)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Shut Up, Dr. Phil (S07E05)
2010 Mr Young (TV seriál)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Durham County (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
St. Urbain's Horseman (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Bethune (TV seriál)
2004 15/Love (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hurikán na povel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace