Reklama

Reklama

Záchranný plán

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizody(21)

Obsahy(1)

Pařížanka Elsa se nemůže vyrovnat s rozchodem, tak jí její kamarádky tajně najmou profesionálního společníka. Ale jejich plán funguje až příliš dobře. (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (25)

Záchranný plán (2018) 

Nebylo to špatné, Francie, francouzština a trochu jiná nátura Francouzů je příjemně osvěžující. Škoda, že to (pro mě) občas zbytečně přehání s vulgaritama, zbytečně se to shazuje. Umí to být fakt sranda. Julia a jeho ďolíčky jsem zmínila několikrát, pro mě to byl jeden (z pádných) důvodů, proč jsem se dívala a dokoukala i druhou řadu. Postava Elsy podle mě moc nefungovala kvůli zvolené herečce, ale i to je subjektivní věc. Zbylá parta dovedla lézt na nervy i bavit. Zkuste to, uvidíte. ()

Série 1 (2018) (S01) 

The hook up plan má pro mě příjemnou stopáž. Díly kolem 25 - 30 minut jsou fajn. Taky je fajn prostředí Paříže (i když bych se nebála ho ukázat trochu víc) a nátura místních obyvatel. Ve vztazích je tam velká otevřenost, člověka to leckdy až zarazí, protože by čekal jinou reakci, než tu hrdinovu. Je tam spousta krásných chlapů (velké plus za Julesovi ďolíčky), takže dívat se je na co v každým případě. :D Hlavní trio je šílený. Divná Elsa nesebejistá, která svoji divnost prostě neumí prodat - a tak jsem moc nevěřila tomu, že se do ní Jules vážně zamiloval, děsně nesympatická panovačná Milou a kráska s řečí dlaždiče Charlotte. Tu jsem si asi oblíbila nejvíc. Umí to být opravdu vtipný, ale taky to má místa, kdy vám vylítne obočí a říkáte si... proč. Na druhou řadu se určitě podívám. 3,5* ()

Tajný plán (2018) (S01E01) 

Přiznám se, že mi trio hrdinek moc nesedlo a působí na mě jako... kanálnice :D nevím proč mě napadlo zrovna tohle slovo. :D Jules má krásný ďolíčky. 2,5* ()

Skoulený plán (2018) (S01E02) 

Lepší jak první díl. Největší kanálnice mě baví nejvíc. A Jules se umí podívat... to zase jo. ()

Plán na zavolanou (2018) (S01E03) 

Bezpochyby to umí zahrát na vtipnou notu, ale stejně tak se to umí i shodit. Milou je noční můra, Charlotte hroznej poděs a Elsa prostě jiná, divná... což není vůbec špatně, jen mám pocit, že to ta herečka neumí prodat. ()

Plán: Láska (2018) (S01E04) 

Ale jo... při špehování jsem se dobře bavila. A jak se mohli dát Antoine a Milou dohromady fakt nechápu. :D Tohle prostě není jen o hormonech. 3,5* ()

Plán: Oslava (2018) (S01E05) 

Už to začíná nepříjemnět. Ale chlapi tam hrají fakt hezcí. :D ()

Hloupý plán (2018) (S01E06) 

Až na ty vyhrocený absurdnosti... vím, že tomu chtějí dát náboj, ale občas je pro uvěřitelnost lepší kapku ubrat. ()

Sólo plán (2018) (S01E07) 

Pořád přemýšlím, co bych na Elsině místě řešila a dělala já, ale popravdě nějak nejsem schopná si tu situaci představit. Tak uvidíme co nám tvůrci vymyslí do dalšího dílu. Tady nám do té romantiky (budu čekat! Rozmysli se!) nic navíc nebo nepředvídatelného nepřihodili. ()

Únikový plán (2018) (S01E08) 

Konec bez konce. Proč ne, když nás čeká další řada. :D SPOILER!! Elsa si mohla to svoje představení v porodnici odpustit, zvlášť když to bylo na vědomím, že taky tak trochu kecá. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Druhá řada se mi zdála slabší než první (ještěže má Julio ty ďolíčky a lepší vlasy :D). Převrátit role se nejspíš nezdálo jako špatný nápad, ale ve finále to spíš drhlo, než fungovalo. Závěrečný díl o covidu je spíš odtržený, taky o dost delší a asi by si zasloužil vlastní hodnocení a ne v rámci druhé řady. ()

Plán Návrat domů (2019) (S02E01) 

Z Elsy udělali pěknou blbku. A že mě bude bavit v této epizodě převážně Maxime, bych po předchozí sérii fakt nečekala. ;) ()

Plán Lama (2019) (S02E02) 

Julio a jeho zlatý, pevný nervy. O co přesně Else jde nechápu. Stejně tak novou chůvu. ()

Záložní plán (2019) (S02E03) 

To jsou mi zvraty! Max je prostě Max. A že se Elsa vyšplhá v žebříčku o největší kachnu nad milou Milou, to... jo to asi bylo jasný. ()

Balící plán (2019) (S02E04) 

Nuda. A uvěřil někdo, že by postava Milou byla opravdu tak mimo? Nemyslím randění, ale ten zjev. ()

Plán Co dál (2019) (S02E05) 

Nevím, nemám pocit, že ten obrácenej koncept znovu funguje. Aspoň že ta rozepře nebyla natažená přes tři díly. ()

Plán Láska (2019) (S02E06) 

Milou to moc slušelo. Jinak to bylo děsně o ničeeeeem. 2,5* ()

Karanténní plán (2020) (S02E07) 

O covidu vážně i nevážně. Něco se povedlo víc, něco míň. Elsa si to nakonec dost vyžehlila. ()

Série 3 (2022) (S03) 

Třetí a vypadá to, že poslední série staví partu přátel před těžké překážky a bylo to fajn. Krátká stopáž mi vyhovuje,  dílů bylo taky tak akorát, aby to furt bavilo a nezačali vařit z vody. Fajn návrat. ()

Špatný plán (2022) (S03E01) 

Ale jo... přiznávám, že po té dlouhé době ty postavy zase ráda vidím. Elsa je pořád stejně divná a spíš nesympatická, Charlotte trhlá, Emilie ač zkrotlá furt trochu panovačná. Jules je furt fešák, takže vše v pořádku. :D ()

Reklama

Reklama