Reklama

Reklama

IQ Taxi

(pořad)
Soutěžní
Slovensko, 2019, 30 min

Účinkují:

Mário "Kuly" Kollár (moderátor)

Obsahy(1)

V obyčajnom taxíku musíte za odvoz zaplatiť. V našom IQ TAXI môžete peniaze získať a navyše sa dobre zabaviť.  Ak si niekedy zastavíte taxi, pokojne sa vám môže stať, že to nebude obyčajný taxík. Nová súťažno-zábavná šou TV JOJ bude plná napätia nielen pre cestujúcich, ale aj pre divákov. (TV JOJ)

Recenze (8)

OndrejKW odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná vokleštěná slátanina, a slabej odvar snažící se napodobit kultovní Taxík s Alešem Hámou. Absolutně všechno okopírovaný z předchůdce, stejný regule, stejný výhry, nápovědy, no prostě všechno! A dejte do hlavní role toho největšího pražáckýho kokota na dně močálu, ať všichni vidí, jaký lidi v tý vládě máme. Tím jste nasadili korunu, a hlouběji už klesnout nemůžete. ()

fandam007 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem několik dílů a teď to shrnu - primitivní otázky, nad kterými soutěžící přemýšlejí neuvěřitelně dlouhou dobu. Když už se zdá, že správnou odpověď neuhodnou, a přemýšlejí nad úplně nesouvisejícími slovy, náhle na správnou odpověď přijdou (že by pokus o dramatičtější atmosféru?). Dost mě taky bavil začátek každé soutěže, kdy s cestujícími stojí venku kameraman a oni se po nastoupení hrozně divili tomu, že jsou v televizním taxíku. Navíc to ani moc zahrát neumějí... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Banda blbcov zo slovenskej súkromnej televízie JOJ vyrukovala koncom roku 2018 s opozeraným nudným programom, ktorý bavil divákov tak pred desiatimi rokmi. Vedomostný kvíz počas jazdy v taxíku. To mi je teda vskutku originálny nápad. To snáď nemôžu myslieť vážne. Veď to už nikoho nezaujíma, veď to už nikoho nezabaví, veď je to úplna sračka. Obzvlášť keď sa funkcie taxikára chopil nitriansky Fico pop rocker Mário Kuly Kollár. Bravčová hlava, slizký tlustoprd, odpad! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama