foto

Mário "Kuly" Kollár

  • nar. 15.7.1971 (49 let)
    Nitra, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Červené pásky (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2019 Chlapčenský úsmev (koncert)
Slovensko Advent 2019 (koncert)
2016 Lýra 50 (koncert)
2015 V slepých uličkách (koncert)
2008 DESmod (koncert)

Hudební videoklipy

2020 Dominika Mirgová feat. Majself: Úsmev (hudební videoklip)
2013 Desmod: Nesmrtelní (hudební videoklip)
2007 Desmod - Vyrobená pre mňa (hudební videoklip)
2006 Desmod - Niekto ti to povie skôr než ja (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Spolu pre Slovensko (TV pořad)
2019 3 pódiá (TV pořad)
Dobré srdce (TV pořad)
Galaprogram k 75. výročiu SNP (TV pořad)
IQ Taxi (TV pořad) - mod.
2018 Megasilvestr s Vladimírem Hronem (TV pořad)
2017 Všechno, co mám rád (TV pořad)
Záhady tela (TV pořad)
2016 Hviezdna párty (TV pořad)
Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
2015 Tanec snů (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
Slávik 2012 (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Česko Slovenská SuperStar (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Slávik 2009 (TV pořad)
2008 Prominenti (TV pořad)
2006 Hurikán (TV pořad)
2003 Na streche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky