foto

Mário "Kuly" Kollár

  • nar. 15.7.1971 (47 let)
    Nitra, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2016 Lýra 50 (koncert)
2015 Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
2008 DESmod (koncert)

TV pořady

2019 IQ Taxi (TV pořad) - mod.
2018 Megasilvestr s Vladimírem Hronem (TV pořad)
2017 Záhady tela (TV pořad)
2016 Hviezdna párty (TV pořad)
Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
2015 Tanec snů (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Česko Slovenská SuperStar (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Slávik 2009 (TV pořad)
2008 Prominenti (TV pořad)
2006 Hurikán (TV pořad)
2003 Na streche (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Desmod: Nesmrtelní (hudební videoklip)
2007 Desmod - Vyrobená pre mňa (hudební videoklip)
2006 Desmod - Niekto ti to povie skôr než ja (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace