Reklama

Reklama

Gypsyina pomsta

(TV film)
  • USA Gypsy's Revenge

Obsahy(1)

Milující matka Dee Dee Blanchardeová pečující o svou nemocnou dceru Gypsy Rose se postavila nepřízni osudu. Znepokojivý příspěvek na Facebooku však odhalí temnou stránku. (TV ID Xtra)

Recenze (4)

StrYke 

všechny recenze uživatele

V porovnání s dokumentárním snímkem "Mommy Dead and Dearest" je Gypsy's Revenge sice chronologicky uspořádanější (a po této stránce tedy i koukatelnější), ale po stránce informační je o poznání chudší. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dokument je to skvele nakrútený, avšak hlavné postavy, matka a jej dcéra, sú tak nesympatické, že sledovať ich príbeh takmer hodinu a pol je značne nepríjemný zážitok. Nehovorím, že to tak nemá byť. Pisklavý hlas Gypsy je na zbláznenie, matkine metódy na slučku a ani priateľ mladej slečny nepatrí zrovna medzi tých, s ktorými by som si zašiel večer na pivo. Viac by ma zaujímal dokument o súdnom procese, kde by som sa viac dozvedel o tom, prečo Gypsy bola odsúdená tak, ako bola odsúdená a akým spôsobom sa zohľadňovala jej extrémne nepríjemná mladosť prežitá s psychopatickou matkou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný príbeh, dnes už seriálovo spracovaný. Kvalitný dokument s potupnosťou udalostí, ktorý nebude nudiť, naopak neznalých prípadu šokuje. ()

Reklama

Reklama