Reklama

Reklama

Romeo Akbar Walter

  • Indie रोमियो अकबर वॉल्टर (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Špionážní thriller odehrávající se v předvečer velké bouřky, která natvrdo udeřila v podobě válečného konfliktu mezi Indií a Pákistánem v roce 1971. Byl jsem určitě více než spokojený, i když děj samotný není vždy tak intenzivní a mnohdy sklouzne do méně výrazné vyprávěcí rutiny. Tím pádem se nutně naruší kompaktnost a síla celku. Ovšem mnoho drobných momentů a situací mi tyto nedostatky vyvážilo. Musím se zmínit o jednom velkém problému, který se táhl celým snímkem. Osobnost a schopnosti agenta samotného. John Abraham měl určitě zahrát vývoj postavy od nervózního nováčka až po úplného profesionála, tak dobrá, beru to v potaz. Ale když on dělal takové množství chyb, že byl nápadný asi jako černoch na výročním setkání albínů. Člověk je dobrý jen tak, jak je dobrý jeho protivník a zde si přiznejme, že mají Indové štěstí, že sousedí s tak neschopným nepřítelem. Prostě jsem tomu ani nechtěl věřit, co si dovolil a co mu prošlo. Ale nebyl na to rozhodně sám. Nechápu a hlava mi to odmítá brát. Kor, když je štěstí unavené, sedne si i na ... A v tomto případě si dalo i řádného šlofíka. Písně hlavně příjemně doplňovaly příběh, než aby byly silnou samostatnou složkou. Někdy toho bylo na mě už moc, tak jsem se při přemítání nad hodnocením v průběhu filmu přesouval mezi silnou trojhvězdou a slabší čtyřhvězdou. V poslední části jsem měl už jasno, dolů se rozhodně nepůjde. Zajímavé a poutavé ohlédnutí za životem agenta a co vše musí pro svou práci a zemi obětovat. Snad mají tito lidé v reálu profesionálnější vystupování a váleční štváči si ponechají své neschopné členy a vedení. Indii zdar! ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film z prostredia výzvednej služby, na základe historických udalostí odohrávajúci sa v roku 1971 medzi Pakistanom a Indiou. V princípe zaujímavý pohľad na spôsob práce indickej rozviedky a hlavne, tak ako sa uvádza na záver filmu, pocta tým bezmenným, ktorí pre svoju vlasť obetujú všetko. Úprimne, kto z nás by sa na to dal? Film natočený hodne temne, zaujímavo a rozuzlenie tiež stálo za to. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Raazi se mi líbilo víc, nicméně ani tento film, zobrazující indickou špionáž v Pakistánu před válkou v roce 1971, není zlý. Je to syrovější (což není zlé) a trochu méně přehledné, což je pozitivum i negativum. Pozitivum, protože to dokáže překvapit, negativum, protože by občas víc vysvětlení neuškodilo. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený počin, špionážní thriller dob indo-pakistánské války, respektive těsně před ní. John Abraham je neuvěřitelně tvárný herec, dokáže hrát pořezy, ranaře, ale také jako zde nenápadné civilisty s kukučem absolventa, bravo za výkon. Film je zajímavý hlavně svým nenásilným pojetím, nejde prvoplánově po dramatu nebo akci, vykresluje práci rozvědky, jako zdlouhavou, složitou a hlavně nebezečnou činnost, která může jít kdykoliv do háje... Přesto jsem tušil hlavní zvrat a nedokázal jsem nějak více k ději filmu přilnout, bylo to takové hodně chladné, odtažité, něco mi na to chybělo, byť to nedokážu přesně popsat. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nutno dodat, že to bylo celkem milý překvapení. Film má přes dvě hodiny, přesto nenudí, navíc je to ze zajímavýho a neokoukanýho prostředí, což je další plus. Ano, indická tvorba má i svoje mouchy. Je u nich typický, některý věci nadmíru dramatizovat nebo do toho vkládat nějakou romantiku (zbytečně v tomto případě), a to tím stylem, že jsou dlouhý záběry na postavy, kde nikdo nemluví, ale hraje písnička s textem, kterej jakoby popisuje danou situaci. Je to divný, pro nás neobvyklý, ale oni to tak prostě mají, je to jejich styl. Každopádně práce tajných služeb není procházka růžovým sadem a pravdou je, že tady se nebojí to ukázat pěkně narovinu. ()

Reklama

Reklama