Reklama

Reklama

Smrtící žert přivede Jessicu k možnému řešení 20 let staré vraždy. (SkyShowtime)

Recenze (2)

Tai_K_B 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Cabot Cove se řeší 20 let stará vražda, za kterou byl nevinně odsouzen náhodný stopař Andrew Durbin (John Glover). Ten se totiž po propuštění z vězení hodlá dopátrat pravého vraha a to se neobejde bez rozruchu a další mrtvoly.  |  Jessice konečně někdo vmetl do tváře, že spravedlnost nerovná se rozhodnutí soudu a poroty. Andrew tady Jessicu argumentačně přetrumfnul a úplně slovně odzbrojil – to se hned tak někomu nepovede. Navíc hned dvakrát během jedné epizody. Já se tu s jejím žebříčkem hodnot ostatně taky dost rozcházela. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cabot Cove. Až mě překvapilo, jak mě ta epizoda bavila. Jedna stará křivda a Jess se musí popasovat s tím, že lidé které zná a má ráda, nemají tak úplně čisté svědomí. A je pravda, že to, jak se tu chová, mi k ní moc nesedí. Minimálně bych čekala trochu pochopení. Ostatně, co jiného dělá Andrew Durbin jinak, než ona ve chvíli, kdy ví, kdo je vrah, ale důkazy nejsou. 3,5* ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Ačkoliv téměř v každé epizodě seriálu vidíme na konci Jessicu Fletcher (Angela Lansbury) s úsměvem nebo se smát, na konci této epizody se neusměje. (selfesteem)

Reklama

Reklama