foto

John Bennett Perry

  • nar. 4.1.1941 (77 let)
    Williamstown, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bob's New Suit
2008 Dealer
2007 Agenda
Jízda s Elvisem
2006 Náš dům (TV film)
2002 Prostě sexy
1998 Circles
Přistání naslepo
Safety Patrol (TV film)
1997 Jen blázni spěchají
Král džungle
1996 Den nezávislosti
Pier 66 (TV film)
Večernice
1995 Eye of the Stalker (TV film)
1992 Danielle Steel: Hollywoodská tajemství (TV film)
1989 Falešný svědek (TV film)
Moc vědět se nevyplácí (TV film)
Sbohem, králi
1988 Nightingales (TV film)
1987 Independence (TV film)
Last Fling, The (TV film)
Pokerová Alice (TV film)
1985 I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later (TV film)
Other Lover, The (TV film)
1983 I Married Wyatt Earp (TV film)
1982 Money on the Side (TV film)
Tales of the Apple Dumpling Gang (TV film)
1981 Legend of the Lone Ranger, The
Matter of Life and Death, A (TV film)
Only When I Laugh
1976 Bitva o Midway
Rtěnka

TV seriály

2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Den, kdy došlo k atentátu (S06E21)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Birthday Present (S02E01)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Cuts (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Moje zlá matka (S02E09)
Kamarádi, ahoj (S02E08)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj jednorožec (S04E11)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
Two Cathedrals (S02E22)
1999 Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
Army Show, The (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Předsvatební chmury (S03E23)
Hrdinové včerejška (S03E15)
Přátelé (TV seriál)
Rachel a její večerní šaty (S04E18)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Night Stand (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Home Free (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Over My Dead Body (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1987 Pursuit of Happiness (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Throb (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Papírové panenky (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
Teachers Only (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
Today's F.B.I. (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Nakia (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace