Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (6)

F1: Touha po vítězství (2019) 

pokud něco v posledních letech na oko vyčpělá Formule 1 potřebovala,pak tohle extrémně povedené promo.Od malička jsem fanoušek Ferrari,ale v tomhle případě jsem uvítal,že v celé sérii není prakticky jediná zmínka o něm,nebo (bohužel) dominantním Mercedesu.Tvůrci si tady vzali na paškál stáje "druhé" vlny,které nejsou tak vidět a ukázali,že se zde dějí možná mnohem zajímavější věci než by si obyčejný fanoušek myslel.Všechny ty mikro příběhy jsou tu navíc podávány natolik poutavě,že seriál nutí koukat na jeden díl za druhým...90% (PS : dost mě navíc tahle mini série utvrdila v tom,že mladý Verstapen je opravdu ko.ot) ()

Série 2 (2020) (S02) 

díky první řadě jsem zase začal po letech F1 víc sledovat a tohle je tak ona pověstná třešnička na dortu,která je úplně stejně dobrá jako série předchozí.Nechybí tak dynamika,drama,trocha vtipu a přetrvává to,že Williams jsou momentálně tragédi a Verstapen je idiot.I když rychlej idiot...90% ()

Série 3 (2021) (S03) 

trochu sem se bál,jak bude tenhle dokument vypadat vzhledem k divné sézoně (a celému roku),ale ono je to pořád extrémně dobrý a i v další sérii to dokáže nejednou vytřít zrak a přivodit husí kůži.Hlavně předposlední díl kombinující Grosjeanovu nehodu a Perezův příběh byl fantastický.Pořád je to tak ta nejlepší reklama na F1...90% ()

Série 4 (2022) (S04) 

přiblížení jedné z nejzajímavějších a nejkontroverznějších sezon F1 za poslední roky v opětovně fantastické sérii,která chytne a pustí až se závěrečným "smutečním" projevem Tota Wolffa.Haters gona hate,ale tohle byl opět nářez a Drive to Survive si stále drží pozici jednoho z nejlepších titulů co Netflix nabízí...90% ()

Série 5 (2023) (S05) 

a já tomu těch pět prostě nechám, protože na poli sportovního dokumentu v současnosti nic lepšího není. K Drive to survive se nedá napsat nic moc navíc aby se člověk neopakoval, nicméně moc se mi líbí, jak by tahle série klidně mohla mapovat jeden závod ze sezóny a přinést z něj deset různých příběhů. Na svoje předchůdce možná pátá řada trošku ztrácí vzhledem k lehce "nudnější" sezóně, ale ne zas tak moc. Snad jen jako fanoušek Ferrari bych uvítal kdyby se tady víc rozpitvalo, proč Ferrari skvěle rozjetou sezónu opět do*ebalo díky strategii, kterou by nevymyslelo ani pětileté dítě. Binotto je sice sympaťák a působí jako hodný strejda, ale sem rád že je pryč a snad to letos bude lepší...85% ()

Série 6 (2024) (S06) 

A já mám tuhle sérii prostě rád a užívám si každý díl. Hardcore fanouškům možná nepřinese nic zásadního, ale jako opáčko minulé sézony těsně před startem té nové je to fajn a navíc to těm co to až tolik nesledují ukáže, že je to zajímavé i přesto že z toho Red Bull udělal na první pohled nudu…85% ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama