Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer 2

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (128)

snebka 

všechny recenze uživatele

Já bych naopak namítal, že dokument je to spíše právě pro neznalce F1. Jistě i pro nás fanoušky je tam spousta skvělých záběrů, informací a okamžiků, které se nám vryjí do paměti. Je to však také zacílené drama, které ne vždy odráží skutečný stav věcí, glorifikuje jedny a začerňuje druhé (úplně stejně jako dokument Senna). Přesto si myslím, že to žádného fanouška rychlých kol nezklame a sám sem zvědav na druhou sérii. 80/100 **** ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Určitě krásný vhled a také přívětivá stopáž. Jedná se o reklamu na F1. Tedy vlastně takový delší trailer. Dočkáme se zmatenému výběru témat a ochutnávek od všeho a v různých časech. Ale proč ne. Nejde o chronologický dokument. Spíše načichnutí do stájí a zákulisí. To vše poutavou formou, sic má každý díl stejnou strukturu. Ale je to zábavné a zajímavě a poutavě zpracováno. Na F1 se budu muset zase někdy mrknout.. ()

Reklama

Druury 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl extra fanousek F1. Tenhle serial to ale zmenil a ted odpocitavam dny do dalsich zavodu. Nejlepsi mi na tom prislo poznani jednotlivych jezdcu.. mozna jsem to nesledoval proto, ze jsem nevedel komu fandit. Ted mam hned nekolik favoritu a naopak i par jezdcu, ktere fakt nesnesu (Max, Leclerc,...) a nahlednuti do fungovani jednotlivych tymu a jak pracuji, spolupracuji behem zavodu je opravdu tresnicka na dortu. Epizoda z S03 s Gaslym a Grosjeanem byli absolutni top! Uzasne sportovni okamziky. 5*! ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sledujem F1 od detstva prakticky nonstop. Ratam dni od konca jednej VC po zaciatok prvych treningov dalsej VC. Ano je to nuda sem tam :), ale ked to clovek sleduje tak dlho, tak si najde cesty ako sa o tom dozvediet viac a bavi ho to ani nie kvoli konkretnym pretekom, ale kvoli tomu vsetkemu okolo. Tento serial to vsetko prinasa v celkom efektnom podani. Preteky su super zostrihane. Paci sa mi ako sa striedaju stajne v jednotlivych dieloch a to, ze serial sa venuje aj pilotom nie len z prvej polovice startoveho rostu. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

6 sérií naprosté závislosti :-) akorát si mohli trochu odpustit úplný závěr 3. série no. Jinak asi nejemotivnější a jeden z nejlepších dílů pro mne byl 9. díl 3. série, nejzajímavější a také hodně emotivní a jeden z nejlepších dílů je 9. díl 4. série. A na to že 3. série byla v covidové době, tak bych jí taky řadil mezi jednu z nejlepších, protože ty nasnímané záběry a hudba byli prostě fantastické. Ovšem všech 6 sérií je nekompromisně na plné hodnocení! Tohle se ti Netflixi povedlo na jedničku a zatím tvá nejlepší tvorba ;-) Ta hudba je super ve všech sériích! Úplně nejoblíbenější jezdec pro mne: Lewis Hamilton ale potom taky Checo Perréz, Daniel Ricciardo, Geroge Russell, Carlos Sainz, Charles Leclerc, Valterri Bottas, Lando Norris Nejvíc nesympatický jezdec a nenáviděný: Max Verrstappen!!! Hodně oblíbený šéf stáje a férový hodně: Toto Wolff Nejvíc nesympatický a fakt jako falešný šéf stáje: Christian Horner!!! V roce 2021 nejkontroverznější a jako sice zajímavý závěr sezóny a poslední závod a je pravda, že za to Max úplně nemůže, ale titul byl předán prostě zadarmo a nefér! Pořád je to nářez :-)!!! ()

Galerie (182)

Zajímavosti (7)

  • Na projektu se odmítly podílet dva přední týmy současné F1 – Mercedes a Ferrari, což tvůrcům znemožnilo podrobně nahlédnout pod pokličku boje o mistrovský titul. Na druhou stranu tak ale více prostoru dostaly mnohdy neméně napínavé souboje ze středu startovního pole. [Zdroj: f1sport.auto.cz] (GesikCZ)
  • Ferrari a Mercedes odmítli účast v první sérii, do druhé se již oba týmy zapojily. (Kubaaa97)
  • Závodní silniční monopost se také běžně nazývá formule či formulový vůz. Toto označení pochází z přelomu 40. a 50. let 20. století, kdy FIA ustanovila („zformulovala“) nová pravidla pro závody monopostů. Výsledkem byly kategorie Formule 1, Formule 2 a Formule 3. Výraz „formule“ tedy v původním smyslu znamená něco jako „předpis pravidel“. V přeneseném významu se dnes používá jako označení pro takřka jakýkoli silniční závodní monopost. (sator)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno