Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kai poví kamarádům celou pravdu. Strýček Six si uvědomí, že on a McCullough mají společného víc než jen kriminalitu v Čínské čtvrti. (Netflix)

Recenze (4)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsme v polovině. Musím říct, že to má trošku sestupnou tendenci, ale zachrání to vždy jeden, dva silný momenty. Třeba jako závěr této epizody, která nabídla fajn zápletku do dalších dílů. Nová postava na scéně má náběh na to, být neskutečně silný záporák, kterému půjde i fandit. 69 procent. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podivná směsice žánrů. Návrat do 16. století skoro jako ve stylu Highlandera, přinesl zajímavou postavu, která vším mohla zajímavě zamíchat. Jenže to by nesměly všechny postavy odkrýt karty. Ale zase byl díky tomu závěr sympaticky neklišoidní. Což není v podobných seriálech úplně zvykem, takže jsem vcelku zvědavý, co bude dál. Myslím, že příští epizoda bude buď extra průser, nebo se to vše převáží na stranu lehkého nadprůměru. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přibyla zajímavá postava, která s sebou nesla flashbackovou scénu, která na mě zrovna dobrý dojem neudělala, ale aspoň se něco dělo. Vidím, že tenhle seriál pojede ve stejném tónu. Pořad průměr. Ale co už, vždyť to není zároveň žádná katastrofa. :) ()

squawk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bloncka jako "drsnej polda" už je mimo humornou oblast a daleko za hranicí trapnosti. Jednu postavu podříznou a je hned po ní, druhá se podřízne a ještě má čas si tam udělat piknik. No a to, že úlomky rozesety "do všech koutů světa" se "náhodou a nenápadně" shlukují poblíž nového Wu Assassina už v pátém díle není překvapením. ()

Reklama

Reklama