foto

Katheryn Winnick

  • nar. 17.12.1977 (40 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Katheryn Winnick je kanadská filmová a televizní herečka. Narodila se 17. prosince roku 1977 ve městě Toronto v Kanadě. Její bratr se jmenuje Adam – je to voják a bojuje v Afghánistánu. Katheryn má nejspíš divokou krev, neboť jí v jejích čtrnácti letech vyhodili z tábora za nevhodné a nezodpovědné chování.

Již jako malá cvičila bojová umění. Studovala herectví v New Yorku, po dostudování se přestěhovala do Los Angeles. Její první televizní role byla v seriálu FAKTOR PSÍ: KRONIKA PARANORMÁLNÍCH JEVŮ. Katheryn mluví plynule ukrajinsky a je licencovaný bodyguard.

Martin "StrYke" Mihula

Herecká filmografie

Filmy

2017 Temná věž
2016 Stripped
2013 Loupež na úrovni
Vikingové: Obětování (TV film)
Vikingové: Oloupený (TV film)
Vikingové: Zloba Seveřanů (TV film)
2012 Jako za starejch časů
Prozření Charlieho Swana III
2010 Choose
Láska a jiné závislosti
Radio Free Albemuth
Tranced
Vrahouni
2009 Duše Paula Giamattiho
2008 Hra na utrpení
2007 Když Nietzsche plakal
Law Dogs (TV film)
Osudný zlom (TV film)
2006 Lemra líná
Sexy tým
Švédská trojka
13 Graves (TV film)
2005 Hellraiser: Pekelný svět
Příběh Donalda Trumpa (TV film)
2004 Divoká jízda
Náš čas vypršel
Satan's Little Helper
50x a stále poprvé
2003 What Alice Found
2002 Daddy's Little Girl
Fabled
Láska s výstrahou
Smoking Herb
2001 Biohazardous

TV seriály

2017 Vikingové (TV seriál)
On the Eve (S04E19)
Revenge (S04E18)
The Great Army (S04E17)
další epizody (4)
2016 Vikingové (TV seriál)
All His Angels (S04E15)
In the Uncertain Hour Before the Morning (S04E14)
Two Journeys (S04E13)
další epizody (14)
2015 Vikingové (TV seriál)
The Dead (S03E10)
Breaking Point (S03E09)
To the Gates! (S03E08)
další epizody (10)
Lovci zločinců (TV seriál)
Lov (S04E18)
2014 Vikingové (TV seriál)
Modlitba Páně (S02E10)
Volba (S02E09)
Ivan Bezkostný (S02E08)
další epizody (9)
2013 Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
Oběť bohům (S01E08)
Královské výkupné (S01E07)
další epizody (9)
2012 Kurýr (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Za branou (TV seriál)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Někdo se dívá (S01E18)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pověst nadevše (S02E22)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Oz (TV seriál)
4giveness (S06E05)
2001 Screech Owls (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
1997 Křik studentů (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace