foto

Katheryn Winnick

  • nar. 17.12.1977 (41 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Katheryn Winnick je kanadská filmová a televizní herečka. Narodila se 17. prosince roku 1977 ve městě Toronto v Kanadě. Její bratr se jmenuje Adam – je to voják a bojuje v Afghánistánu. Katheryn má nejspíš divokou krev, neboť jí v jejích čtrnácti letech vyhodili z tábora za nevhodné a nezodpovědné chování.

Již jako malá cvičila bojová umění. Studovala herectví v New Yorku, po dostudování se přestěhovala do Los Angeles. Její první televizní role byla v seriálu FAKTOR PSÍ: KRONIKA PARANORMÁLNÍCH JEVŮ. Katheryn mluví plynule ukrajinsky a je licencovaný bodyguard.

StrYke

Herecká filmografie

Filmy

2019 Polar
2018 Speed Kills
2017 Temná věž
2016 Stripped
2013 Loupež na úrovni
Vikingové: Obětování (TV film)
Vikingové: Oloupený (TV film)
Vikingové: Zloba Seveřanů (TV film)
2012 Jako za starejch časů
Prozření Charlieho Swana III
2010 Choose
Láska a jiné závislosti
Radio Free Albemuth
Tranced
Vrahouni
2009 Duše Paula Giamattiho
2008 Hra na utrpení
2007 Když Nietzsche plakal
Law Dogs (TV film)
Osudný zlom (TV film)
2006 13 Graves (TV film)
Lemra líná
Sexy tým
Švédská trojka
2005 Hellraiser: Pekelný svět
Příběh Donalda Trumpa (TV film)
2004 50x a stále poprvé
Divoká jízda
Náš čas vypršel
Satan's Little Helper
2003 What Alice Found
2002 Daddy's Little Girl
Fabled
Láska s výstrahou
Smoking Herb
2001 Biohazardous

TV seriály

2019 Wu Assassins (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Vikingové (TV seriál)
Nejstrašnější věc (S05E17)
Buddha (S05E16)
2018 Vikingové (TV seriál)
Peklo (S05E15)
Ztracený okamžik (S05E14)
Nový bůh (S05E13)
další epizody (9)
2017 Vikingové (TV seriál)
Vzkaz (S05E06)
Zajatec (S05E05)
Plán (S05E04)
další epizody (9)
2016 Vikingové (TV seriál)
Všichni jeho andělé (S04E15)
V nejisté hodině nad ránem (S04E14)
Dvě cesty (S04E13)
další epizody (14)
2015 Vikingové (TV seriál)
Mrtvý (S03E10)
Obrat (S03E09)
Před branami (S03E08)
další epizody (10)
Lovci zločinců (TV seriál)
Lov (S04E18)
2014 Vikingové (TV seriál)
Modlitba Páně (S02E10)
Volba (S02E09)
Ivan Bezkostný (S02E08)
další epizody (9)
2013 Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
Oběť bohům (S01E08)
Královské výkupné (S01E07)
další epizody (9)
2012 Kurýr (TV seriál)
Závod se smrtí (S01E11)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Jezdec na střeše (S06E13)
Mrtvá v kabelce (S06E10)
2010 Nikita (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Za branou (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Doktorka z fotografie (S06E09)
Kostra v dodávce (S06E08)
Kosti, které nebyly (S06E05)
další epizody (5)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Víra (S08E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ještě jedna (2) (S09E10)
2007 Dr. House (TV seriál)
Jeden den, jeden pokoj (S03E12)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Někdo se dívá (S01E18)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Firemní bojovníci (S02E04)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pověst nadevše (S02E22)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Divoká karta (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Oz (TV seriál)
4giveness (S06E05)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rozparovač (S01E17)
2001 Screech Owls (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Devět životů (S01E14)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Sacrifices (S04E02)
1997 Křik studentů (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Wu Assassins (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(351)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace