Reklama

Reklama

I Trapped the Devil

  • USA A Man in the Dark (pracovní název)
Trailer

Obsahy(1)

Počas vianočných sviatkov navštívia manželia Matt (AJ Bowen) a Karen (Susan Burke) osamelého Stevea (Scott Poythress), ktorý by inak musel sviatky tráviť sám. Ten z ich príchodu vôbec nie je nadšený a okamžite ich posiela preč, pretože sú vraj v obrovskom nebezpečenstve. Dôvodom je to, že Steve má v pivnici väzňa, o ktorom tvrdí, že je stelesnením diabla. Môže to byť pravda, alebo sa muž úplne zbláznil? (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

exlax 

všechny recenze uživatele

Jedna věc se musí nechat - má to super atmosféru. Ale tím to hasne, protože skoro vůbec nic, co se tam stane, nedává sebemenší smysl. Nevadila mi ani ta utahanost, jenže se nekonal žádný vývoj postav, žádný payoff, některé scény byly zbytečné nebo neměly s už tak pologramotným dějem nic společného a některé byly zase v rozporu s jinými. Těžko hledat pozitiva. Koncept sám o sobě zní dobře a věřím, že by s ním šlo v budoucnu něco vykouzlit. Takže scénář prosím znovu a lépe! ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Jeliman 1 přesvědčuje Jelimana 2 a jeho tupou starou, že má v suterénu zamčeného čerta, o čemž vedou neskutečně nudné dialogy. Pokud zrovna nežvaní nesmysly, chodí se koukat do sklepa, kde má pan domácí kdovíproč nainstalovanou červenou žárovku. Vzhledem k nulovému rozpočtu se to Lobo snažil uchopit spíš jako komorní psychologické drama, ale na dané pojetí mu zoufale chyběly schopnosti a podle toho to dopadlo. Důrazně nedoporučuji. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Úplne v pohode malá atmosferická, hororová konverzačka na téma Čo by ste urobili keby... Celý čas sa to drží medzi troma a štyrma hviezdami, ale miestni hororoví fanúšikovia majú strašne malé penisy a navyše sú ovce, tak to zrazili do čiernej, lebo tam neznásilnili žiadneho novorodenca ani nič podobné. Na druhú stranu spracovanie s rozpočtom v réžii takého Mikea Flanagana by tiež stálo za pozretie. 70% ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Chlápek kdysi potká někoho o kom si myslí, že je ďábel (proč si to myslí jak to poznal atd. film nevysvětlí) tak ho unese a drží ve sklepě. Jednoho dne k němu dojde rodina chce ho pustit on zase nechce, aby ho pouštěly. Absolutně tragický film jak po dějové tak po herecké stránce plný nesympatických herců, kterým člověk tu smrt vyloženě přeje. ()

AngelG 

všechny recenze uživatele

Slabší rozpočet je znát, navíc to prý bylo celé natočené za 9 dní, což je vůbec úlet na celovečerák. Takže na jednu stranu vůbec super, že to jako celek funguje jakžtakž dobře. Ovšem na druhou je tam právě také vidět, že je to co se děje týče hodně nedopečené. V některých věcech hodně urychlené a nevysvětlené a v jiných zbytečně natahované. Děj je prostý, ale to právě funguje velice dobře, protože nic pro mě není nepříjemnější než plíživý pocit neznáma. Takže pokaždé, když zde byl záběr na rudě osvětlené zamčené dveře ve sklepě, ze kterých se ozývá tlumený hlas, který chvílemi zní normálně a chvílemi zní trochu zvláštně anebo se neozývá vůbec nic, tak jsem měla větší husinu, než kdyby to dělalo ob scénu hlasité bububu a něco odněkud neustále vyskakovalo. Takže co se atmosféry týče tak za jedna, jenže pak příjde konec, který tomu láme vaz a kdybych právě byla radši kdyby to zůstalo jen u té atmosféry a nesnažilo se to o nic víc. Potencionál dobrý a třeba se příště s lepším rozpočtem zadaří lépe, ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama