Reklama

Reklama

Phil Collins: Paris Live

(koncert)
  • Velká Británie Phil Collins: Live and Loose in Paris
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 1998, 90 min (Alternativní 75 min)

Muzikantská hvězda světového popu. Phil Collins se v roce 1994 přestěhoval do Švýcarska, aby zde mohl žít se svou přítelkyní Orianne Cevey. Collins (nar. 1951) se od dětství zajímal o herectví, první soupravu bicích dostal ve dvanácti letech. Založil skupinu Gladiators, ale hledal něco jiného. Když zjistil, že Bill Bruford opouští kvůli univerzitě skupinu Yes, vyhledal manažera Tonyho Smithe a ten ho upozornil na to, že „nějaká“ skupina Genesis hledá hráče na bicí. Při jejich konkurzu se utkal s patnácti hráči na bicí a byl okamžitě angažován. Autora celé řady hitů ve vlastní interpretaci, lákaly možnosti velkoorchestrálního zvuku a živá, spontánní produkce. Vlastní skladby a hity Genesis tvoří v nových aranžmá repertoár Collinsova orchestru. Dospělá hudba pro vyspělé posluchače. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

heyda 

všechny recenze uživatele

Nádherný koncert. Moje pocity můžou vystihnout jen některá anglická slova for example: incredible, amazing, wonderful ! ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Solskjaer: I ty inteligente, ze tys to ani nevidel? Vzdyt tohle je asi nejlepsi koncert bozskyho Phila... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hudbu Phila Collinse jsem vždy považovala za obstojnou s několika dobrými songy. Ale koncert "Paris Live" mě naprosto nadchnul, strhnul, uvedl mě do ohromné pohody a skvělé nálady. A nejen mě - moji mamču (tehdy skoro padesátnici) to dostalo ještě víc. Super písně, nenásilná, zábavná choreografie, spousta energie... všechno jednoduše skvělé, nejlepší koncert, co jsem kdy na TV obrazovce viděla a slyšela. 95% ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Vynikající koncert Phila Collinse plný skvělé hudby , světel , komediálních vložek a perfektního zvuku nahrávky! 92% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Nejspíš to nebude koncert, na který budu vzpomínat i za pár let, ale vytknout mu toho jde fakt málo. Zazní ty největší Collinsovy hity a to nadšení všech hudebníků na pódiu je prostě nakažlivé. 7/10 ()

Blondak80 

všechny recenze uživatele

jeden z nejlepších koncertů, co jsem kdy viděl, má naprosto všechno, akci, pohyb, komedii a především naprosto úžasnou hudbu. Tenhle koncert vás rozpohybuje, ať chcete nebo ne... ()

bagger95 

všechny recenze uživatele

Nástup je pozvolný a pomalejší, po chvíli se ale hudba rozjede na plné obrátky a začíná ta pravá energická jízda. Mohl by Collins vůbec zklamat? Záznam novějšího koncertu "Finally... The First Farewell Tour" je ale po všech stránkách lepší a silnější podívanou. ()

Reklama

Reklama