Reklama

Reklama

Zabiják z Bangkoku

  • Česko Sniper z Bangkoku (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příbeh hluchoněmého rváče a jeho partnera z Bankoku. Jednoho dne dostanou nový úkol týkající se čistek v podsvětí. Hlavný hrdina se seznamuje s milující ženou a začíná pochybovat o správnosti svých činů. Právě ten pocit však v jeho profesi znamená největšího nepřítele. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tímto se Thajsko docela ve své době asi vytáhlo... Nejde o nějakou rádoby "martail arts instruktáž", které natáčí dnes, ale klasickou "woo-ovskou" střílečku. Jednoduchý děj, nájemní vrazi, mafiáni, jedni se mstí druhým, do toho hlavní hrdina, který je ze všech nejschopnější, jeho msta za zabité přátele ve finále a ani nevím proč malá love story s jednou dívkou. Ono ten film není ani tak o akci, ale úžasné atmosféře, kde tvůrci evidentně čerpali z hongkongských filmů. Zejména hra s barvami modrá-rudá jsou pro Hongkong naprosto typické. Celkově je však film velmi dobře technicky vytvořen a pojat. Hlavní scéna je zřejmě smrt kamarádky v rukou hlavního hrdiny a jeho flashback všech jeho skutků v minulosti a jejich následků ... úžasné. Remake s Nicolasem Cagem (2008) vznikl nevím proč a za jakým účelem, a i když se mi docela líbil, byla to už jen plochá akční střílečka, nic víc. Tohle má hloubku, atmosféru, určitý stupeň tajemna a zasněnosti. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Vedľa Oka asi najlepší film bratov Pangov...určite je tento originál lepší ako Bangkok Dangerous s Nicholasom Cageom...a hlavnú zásluhu má na tom príbeh, ktorý je nosným bodom a vie udržať diváka až do konca..akcia až bokom..keby niet divnej thajskej kamery, a zvláštnych filtrov..zvyšujem hodnotenie...ale ináč solídny film ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Výbornej syrovej příběh o hluchoněmým nájemným vrahovi, kterej sice neni příběhově zrovna originální, ale v žádným případě to nevadí a ta atmosféra prostě člověk úplně pohltí. Krom toho kamera a střih jsou někdy úplně geniálně vymyšlený, tolik zajímavých záběrů a nápadů se jen tak nevidí a akce je jednim slovem božská a to obzvlášť ta závěrečná s nádechem pomsty. Škoda, že to Pangové nerozjeli v podobným duchu i jinde než jen v tomhle jediným filmu, talent rozhodně maj. A taky je škoda, že se dál moc neprosadila Premsinee Ratanasopha, na tuhle super krásnou holku bych se dokázal dívat hodiny a je mi docela líto, že se na ní nemůžu podívat ve vícero filmech ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Přestože ani scénář nejede v úplně tradičních kolejích a nemá jasně nalinkovanou strukturu, je to především agresivní audio-vizuál, co Zabijáka z Bangkoku vymezuje. Divoká kamera, stroboskopický střih, hlasitá hudba a ostré zvuky (nebo naopak tísnivé ticho), přes svou nespornou efektnost a stylovost, (se) však docela rychle unaví. [napoprvé za 4 *] ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velmi zajímavý film. Ve filmu je použito několik způsobu zobrazení, proto se někdy koukáme na děj očima hlavního hrdiny, jindy vidíme jen útržky děje a stroboskop a jindy je akce zpomalena. Po jedné z prvních scén s holčičkou na střeše jsem čekal od filmu mnohem víc než jsem dostal. Čekal jsem více akce a méně lásky, bohužel tenhle film mě úplně neoslovil, takže remake s Cagem raději ani sledovat nebudu.... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Thajsku v lokalitách Bangkok a Pattaya. (GASTON73)

Reklama

Reklama