Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nejlepší kámoši Pete a Tiff jsou na mizině a mají zapovězený přístup do všech sado maso žalářů v New Yorku. Je tedy nad slunce jasné, že si potřebují napravit reputaci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Paajiik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série je trochu někde jinde než 1. série, čekal jsem trochu něco jiného, ale určitě to nemohu odsoudit. Příběh a reálie, ať už se to zdá někomu mimo, nereálné, tak to pro mnoho lidí realita je, ačkoliv to veřejně neprezentují. V našem prostředí je to v některých ohledech těžko představitelné, ale nemáme v ČR žádné velkoměsto, které by oplývalo dostatečnou anonymitou, ale i tak vše u nás funguje, ať již gaykluby nebo SM salony, venkovské farmy nebo Airbnb. Prezentace LGBT(atd.) komunity nemůže být brána obecně, zkrátka to odráží realitu části, ale i realitu hetero společnosti. Zkrátka i přes hodně skromnou stopáž a shlédnutí za večer, i s mnoha pauzami má seriál vážnou linku, osobní, zasahující a vede člověka k přemýšlení o sobě, svém životě. Zasmál jsem se opravdu hodně a často, ale jsou i části, kdy jsem se nudil - nejhorší část je vše s agentem. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I já se musím shodovat s většinovým názorem, že druhá řada citelně zaostává za tou výbornou první a pro mě osobně to dost zachraňovaly poslední dva díly, které se nejvíc blížily atmosféře, díky které jsem si tak užil před dvěma lety tuto nenápadnou novinku. Velká škoda a docela se bojím třetí řady, o které jsem doufal, že nebude, nicméně silný cliffhanger (dá se však chápat jako otevřené zakončení) dává tušit, že pokud byl Netflix s čísly spokojen, tak to ještě jednou zkusí...60% ()

Reklama

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem slabší, boohužel ubrali na domino tématu a místo toho nám otevřeli takovej menší náhled do woke světa dalo by se říct. Postupně vytahujem kostlivce (no spíše indiánské pohřebiště) ze skříní charakterů a zjištujem, že .... všichni mají nějakou psychologickou nemoc, jsou to patologický lháři a upřímně, dost nechutní jedinci. Obzvláště TIff je dáreček, kdybych já byl Pete, tak to holka dostane pěkně od podlahy, jestli něco nemám rád, tak jsou to "čestní" a "morální" pokrytci a ještě chce omluvu? Ten chudák co se do ní zabouchl neví do čeho de : /. Nejhorší je, že když se show vrátí ke svým kořenům, tak je to pořád sranda. Jedině asi Rolph, černá domina a tučňák guy jsou ok, obvzláště tučňák guy. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O stupeň horší jak přechozí série a to minimálně. Přišlo mi, že celý pohled na BDSM a srandovní nadhled na něj byl potlačen homosexuálními a životními příběhy různých lidí. Celkově to mělo až moc depresivní nádech a místo toho, abych se bavil, tak jsem upadal do určitého stavu deprese. Vlastně to celé bylo takové o ničem a jak šel díl od dílu, tak to bylo více a více depresivní. No budiž, alespoň jeden díl o hovně nemá hodinu, ale jen 20 min. Pokud bude třetí série, snad se bude více zaměřovat na to úchylné a ne na to běžné s úchylným podtextem. Díky bohu aspoň za jednu sexy ženskou v podobě mrs. May, aneb Zoe Levin, je fakt sexy! 50% ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Bonding se snaží být něčím, na co nemá. Zatímco první řada Bonding využívá perfektně kratšího formátu, kde se krom jednotlivých příběhů v rámci každé epizody nese skrz celou sérii touha obou hlavních postav, která se jim nakonec vyplní, druhá řada se snaží o jiný přístup. Už z první epizody plyne, že právě linka, která dříve byla spíše na pozadí, zde má hrát hlavní roli. Jednotlivé epizody tak na sebe více navazují a přibývají nám tu nové postavy, zatímco menší epizodické linky jsou většinou vynechány. A za sebe musím říct, že to moc nefunguje. Hlavní problém spočívá v tom, že veškeré charaktery takto očividně původně nebyly zamýšleny, a tak zkrátka nemají na to, aby utáhnuly příběh, kde se bude více prozkoumávat jejich nitro či komplikované vztahy. Nepomáhá tomu ani změna charakteru Peta, který působí naopak výrazně plošeji. Přestože samotné finále je dosti povedené a líbí se mi zde představená myšlenka, cesta k ní, když je navíc komedie nahrazena spíše dramatem, není moc záživná. Pokud se vám tedy líbila první řada, doporučuji na druhou nekoukat, protože díky ní seriál akorát klesne ve vašich očích... ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama