Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iliana Estañol a Johanna Lietha se ve svém svižném režijním debutu soustředí na prolínání osudů mladých hrdinek a hrdinů, kteří teprve hledají sami sebe: v energickém, střípkovitém vyprávění se tři dospívající páry setkávají s problémy vlastní identity a sexuality, zároveň objevují a prožívají lásku ve společnosti závislé na sociálních sítích. (Dny evropského filmu)

(více)

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kompozičná schéma s 3 príbehmi bola síce sľubná, no tie príbehy neboli bohužiaľ nič extra. A to napriek tomu, že podľa mňa mali vcelku potenciál, no akosi to zostalo tápať v tej istej rovine, odkiaľ sa to nie a nie poriadne rozvinúť. Mladé slečny a junáci zatúžili po nespútanej dospelosti, a napokon zisťujú, že to nie je až taká výhra ako si asi predstavovali. Obzvlášť, keď slová ako zodpovednosť a racionalita im moc nehovoria... Nuž, ako reflexia súčasnej doby fajn, ale dramatická esencia sa stratila kdesi na pol ceste. Škoda nevyužitého potenciálu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Laska a sex sesti teenageru v modernim svete Vidne, kde technologie hraji podstatnou cast zivota. Vztahy se provozuji pres Skype, lide se seznamuji na Tinderu a stale cpou fotky na Instagram. Bez internetu je udrzovat vztahy nemozne. Ruzne linie pribehu jdou do ztracena. Alespon trochu zajimava je ta s chlapcem na voziku. Prekvapilo me, ze vsechny vztahy jsou heterosexualni. Vsechno uz bylo v teen filmech videno. Dialogy pusobi prekvapive skutecne, ale nikam nesmeruji. Takze divat se 90 minut na teenagery je unavne. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Příjemný, citlivý a decentní film o rakouské mládeži současnosti. Nemusíme být svědky žádných drogových dýchánků, šokujících scén či nějakého nesmyslného násilí, naopak sledujeme vztahové peripetie mladých Rakušanů, které se lehce prolínají. Ke všem přistupují tvůrci s nesmírnou citlivostí, což se projevuje především u intimních scén. Lovecut bych označil za protipól snímkům typu z dílny Larryho Clarka. ()

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

Dospívání, hledání sám sebe, stavění vlastních priorit a pilířů pro budoucnost. Snímek věrně zachytává problémy současnosti mezi náctiletými. Svoboda, oprostit se od rodičů, rychlé peníze, ale také nejistota a bez myšlenky na zítřek. Film mě bavil, artovsky otevřený konec jsem čekal. Zároveň však nedostanete nic šokujícího nebo tak moc zajímavého, aby si to zasloužilo vyšší hodnocení. ()

Reklama

Reklama