Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

Flocke 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že první díl bude takhle nějak vypadat. Doufal jsem ale, že v závěru bude trošku víc odhalení než jen záběr odněkud na obrazovku a kvůli tomu nedám 5*. Jinak celou dobu jsem byl v pozoru a čekal co se tam stane a to je vlastně plus i mínus, protože v podstatě nic z toho na co všichni čekáme, ale mám rád, když s mojí poruchou pozornosti, vydržím bejt celou dobu ve střehu :)) Celkově vzato dobrej úvod do seriálu. Bylo to vtipný a fungovalo by to i mimo MCU, jen už bych asi nebyl cílovka. PS: Můj bejvalej šéf byl taky pan Hart :)) ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně, jak to bylo s novináři, kterým na projekci nedali jenom pilot, ale tři díly najendou (teď nevím, dva nebo tři), každému musí být jasné, že tady je nějaký úmysl, proč to vypadá, jak vypadá. A mě se první díl moc líbil. Dejte sem druhý! (Přeci jen musíte brát v potaz fakt, že WandaVision má rozříznout MCU a nastavit jeho další směrování.) Já bych si nedovolila po prvním dílu remcat. A proto jsem se koukla tehdy jenom na první trailer. Ale na další už ne. Ať si to pořádně užiju ;) ()

Reklama

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě musím říct, že Elizabeth Olsen mě nikdy moc nebrala, ale tady je fakt přímo nádherná!!:)) Jinak je to obrovský bizár a pro nezasvěcené fanoušky asi i stejně velký šok:)) Snad se z něj vzpamatují a uvědomí si, že tady nic není tak, jak se zdá. Doufal jsem ve víc znepokojivé náznaky reality, zatím to nejvíc ze všeho připomíná Městečko Pleasantville. Ale myslím, že i když přibudou barvy, tak celkově WandaVision hodně rychle potemní... /// Více recenzí a zajímavostí ze světa současné i retro popkultury sledujte na Instagramu, profil instageek_cz !:) ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych se přiznal, jsem silně zmatený, ale nemůžu si pomoct, bavilo mě to a rozhodně se těším na další díl... už teď čekám, co se z toho vyklube, jelikož všichni víme, jak to s Visionem dopadlo v Infinite War, a co má tohle kruci znamenat!? :D Mimochodem - přijde mi to, nebo třetinu dílu tvoří závěrečné titulky? :D ()

Orion12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím , co lidi všechno od WandaVision čekali , ale už trailery i herci a Kevin Feige říkali , že tento seriál aspon teda začátek bude hodně jiný a bude to spíše pocta starým sitcomům s trochou tajemna. A mě se to líbilo. Je to něco neokoukaného u Marvelu a vím , že ta akce pozdějí příjde. Lidi jsou spíše naštvaní , že tohle je první MCU věc po roce a půl (ale to není chyba tvůrců , první měl být Falcon dokud se neodložil) hlavně klasických akční MCU seriálů si ještě užijem. Bylo tam i fajn pěkných easter eggů - Stark toast atd... A každá epizoda je v duchu př. 50 let , 60 atd , tudíž první je podle nejoblíběněších sitcomů 50. let a jelikož já jsem je neznal , tak jsem si to celkem užíval , párkrát jsem se pousmál a musím podoktnout skvělý herecký um hlavních herců. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Herec Paul Bettany byl ve skutečnosti natřen modře namísto červené, protože modrá lépe fungovala na černobílém filtru. (Kubaaa97)
  • Celá epizoda je natočena černobíle až na jeden malý detail v „komerční přestávce“. Kontrolka na ToastMate 2000 bliká červeně. (Kubaaa97)
  • V novinách, které Agnes (Kathryn Hahn) dá Wandě (Elizabeth Olsen), si můžeme všimnout reklamy na mycí přípravek Coy Soap. Jedná se o referenci na populární Joy Soap, který vznikl na konci 40. let minulého století. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama