foto

David Lengel

  • nar. 25.3.1982 (37 let)
    Queens, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Coming 2 America
Expedice: Džungle
2019 Philophobia: or the Fear of Falling in Love
Richard Jewell
2018 Her Side of the Bed
2016 Road to the Well
2015 Pure Love
2014 In the Company of Strangers
2013 Casting Couch
2011 Brown Bookstore, The (TV film)
2009 Amazing Mrs. Novak, The (TV film)
2008 Bald
2007 Pandemie (TV film)

TV seriály

2018 Happy Together (TV seriál)
Til Death Do We Party (E08)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
The Cost of a Free Buffet (S01E03)
Colony (TV seriál)
Somewhere Out There (S02E02)
2016 Bizaardvark (TV seriál)
Život beze slov (TV seriál)
Dr. Ken (TV seriál)
Ken and Allison Share a Patient (S02E02)
Allison's Career Move (S02E01)
Dicky Wexler's Last Show (S01E18)
Bosch (TV seriál)
Everybody Counts (S02E10)
Who's Lucky Now? (S02E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zaplať a hraj (S14E09)
2015 Grace a Frankie (TV seriál)
Počtyřech (TV seriál)
Superstore (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Once Bitten, Twice Die (S01E18)
Ray Donovan (TV seriál)
Ruku na to (S03E05)
Profesionální lháři (TV seriál)
Nakonec vždycky zvítězí realita (S04E01)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
Mizera (TV seriál)
Jury Tamperer (E06)
Cannibal (E04)
Serial Killer (E01)
Mystérium sexu (TV seriál)
Asterion (S02E07)
2013 Sam & Cat (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Bojuj nebo uteč (S02E12)
2012 Dexter (TV seriál)
Systému navzdory (S07E03)
2011 Issues (TV seriál)
Famílie (TV seriál)
In-Between (S03E08)
90210: Nová generace (TV seriál)
Talentová soutěž (S04E06)
Private Practice (TV seriál)
If I Hadn't Forgotten... (S05E06)
2008 Dr. House (TV seriál)
Ať jedí koláče (S05E10)
2007 iCarly (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Math (S02E21)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pravá noc (S03E10)
2005 Hledaní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Host

TV pořady

2017 The Comedy Get Down (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky