Reklama

Reklama

The Midnight Patrol

Obsahy(1)

Dva policisté, Stanley Laurel (Stan Laurel) a Oliver Hardy (Oliver Hardy) si dávají v autě na noční službě gáblík a Stan si jen náhodou všimne divných zvuků. Dva lupiči se jim drze snaží ukrást rezervní pneumatiku. Chvíli po sobě házejí kusy cihel a rozbíjejí si navzájem auta, ale pak dostanou hlášení a vyjíždějí ke vloupačce. Nejprve zapomenou adresu a Stan hledá telefon, aby si zavolal. Přitom v obchodě pomáhá otevřít sejf majiteli obchodu (jak se domnívá), jenže to je ve skutečnosti lupič. Pak konečně dorazí na adresu, na které mají ohlášené vniknutí do domu. Uvnitř zatknou muže, kterého odvezou na stanici (on si jen zapomněl klíče). Dost nepříjemné pro ně je odhalení jeho skutečné totožnosti. (Peabody)

(více)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Laurel a Hardy ako policajná motorizovaná hliadka, ochráncovia verejného poriadku a majetku daňových poplatníkov. No, zbohom... www.video.google.com ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Půlnoční hlídka. Laurel a Hardy jsou naprosto neschopná policejní motorizovaná hlídka č. 13. Nejdřív jim z auta málem ukradnou rezervu, pak Stan pomáhá otevřít zamčený trezor lupiči, o němž se domnívá, že je majitelem obchodu. Pak se snaží dostat do domu, kam vnikl lupič (resp. majitel, co si zapomněl klíče). Snaží se vyrazit dveře pomocí beranidla z lavičky, přičemž poprvé skončí v jezírku, protože si Stan spletl stranu, podruhé už do domu vniknou a propadnou se do sklepa do sudu kyselého zelí. Omráčí lupiče a dovezou ho na stanici. Naneštěstí brzy zjistí jeho pravou totožnost. ()

Reklama

Reklama