Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu z neplánované výpravy na Arktidu skončí vědec a jeho přítel v karanténě kvůli onemocnění, ze kterého se brzy vyklube něco zlověstného. (Netflix)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál s priemerným rozpočtom a priemernymi hercami v úvode celkom prekvapil. A keďze ide o produkciu Netflixu, manželka hlavného hrdinu zahyba manželovi s tmavým mambom. Úvod trochu pripomenul horor Vec, dej sa vsak presunul do mestečka a uvodné čaro bolo nenávratne preč. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím. Těšil jsem se na něco ve stylu World War Z, jen s tím rozdílem, že půjde o jupíry. Rozjezd je děsivě pomalý a spíš než velkorozpočtový počin to skoro připomíná Věřte nevěřte. Navíc tam jsou i postprodukční chyby (když jde Kaylee za Michalem do nemocnice, v odrazu brýlí je jasně vidět odraz greenscreenu, který na scéně patrně nahrazoval výhled za oknem)... Jedna z recenzí na IMDb má název "Pokud jste to dokoukali do čtvrté epizody, znamená to, že jste ztratili dálkový ovladač". Já ho pevně třímám v ruce a ještě se uvidí, zda dám šanci druhému dílu... ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama